Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam ERZİNCAN'DA KAZA

        Erzincan-Tercan karayolunda meydana gelen trafik kazasında, öğretmenleri taşıyan servis aracı devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 19 kişi de yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre, Çayırlı ilçesinde görev yapan öğretmenleri Erzincan'a getiren 24 AE 663 plakalı midibüs, Erzincan-Tercan karayolunun Sansa Boğazı mevkiinde devrildi.

        Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi ölürken, yaralanan 19 kişi Erzincan'daki hastanelerde tedavi altına alındı. ÖLEN VE YARALANANLARIN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU Erzincan-Tercan karayolunda meydana gelen trafik kazasında ölen ve yaralananların kimlikleri belirlendi. Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Çayırlı ilçesinde görev yapan ve hafta sonu tatili için öğretmenleri Erzincan'a getiren 24 AE 663 plakalı midibüsün sürücüsünün Yusuf Ergün olduğu belirlendi. Erzincan-Tercan karayolunun Sansa Boğazı mevkiinde devrilen midibüste Rıza ve Ayşe Karakehya adlı öğretmen çift ile Fevzi Rıza Duransoy'un yaşamını yitirdikleri belirlendi. 18'i öğretmen 23 kişinin bulunduğu midibüste yaralanan ve Erzincan'da tedavi altına alınan 19 yaralının isimleri ise şöyle: Mehmet Akif Çelik, Canan Köse, Emine Köksal, Neşe Ayık, Ebru Dilbaş, Emine Yıldırım, Betül Usta, Arzu Keskin, Volkan Kayser, Zeynep Hasanoğlu, Altun Yeğin, Ayşe Karadeniz, Esra Kavurmacı, Muhsin Çetin, Metin Sakarya, Muhammet Enes Yeğin, Özlem Turan, Selami Soğukpınar, Yusuf Ergün.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ