Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam ZEYNO BARAN PERŞEMBE GÜNÜ EVLENİYOR

        ABD'deki Hudson Enstitüsü'nde, 'terör ve suikast' senaryolarının tartışıldığı toplantıyı düzenleyen Zeyno Baran, ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Matthew Bryza'yla perşembe akşamı evleniyor. İstanbul Kuruçeşme'deki Suada'da yapılacak düğüne, yaklaşık 300 davetlinin katılması bekleniyor. Kokteylle başlayacak düğün kapsamında 20.30'da nikah töreni gerçekleştirilecek ve ardırdan yemeğe geçilecek.

        Çift, düğün davetiyelerinde hediye yerine Türkiye'nin eğitime muhtaç kız çocuklarına katkıda bulunulmasını, bu kapsamda Milliyet gazetesinin ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin yürüttüğü "Baba Beni Okula Gönder" kampanyasına katkıda bulunulmasını istedi. Davetiyede, BBOG kampanyasının hesap numaralarına da yer verilerek, "Zeyno ve Matthew" notuyla bağışta bulunulması belirtildi.

        Hudson Enstitüsü'nde Haziran ayında, Taksim'de 50 kişinin öldürülmesi ve eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Tülay Tuğcu'nun öldürülmesinin, AKP'nin seçimlerdeki durumunu nasıl etkileyeceğinin tartışıldığı ortaya çıkmıştı. Toplantıyı düzenleyen Zeyno Baran, seçimlerden önce Türkiye'de en çok tartışılan kişilerden biri olmuştu.

        Milliyet

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ