Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Manisa 'Neron'u yakalandı

        Manisa'da çobanlık yapan üç kardeşten Y.B, kardeşlerine kızıp 6 günde 6 kez Manisa'nın 360 hektarlık çam ormanını yakıp kül etti. Y.B çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

        Manisa'nın Karakoca köyü ile Süreyya Piknik arasındaki bölgede aralıklarla 6 günde 6 kez çıkan yangınlarla ilgili olarak gözaltına alındıktan sonra Manisa Adliyesi'ne sevk edilen 3 çoban kardeşten Y.B, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

        Manisa Adliyesi'ne geniş güvenlik önlemleri altında getirilen Y.B, İ.B. ve A.B, Cumhuriyet Savcılığı tarafından tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme, çoban kardeşlerden Y.B'nin tutuklanmasına karar verdi. İ.B. ve A.B. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        Manisa'da 12 Ağustostan sonra 6 gün içinde aynı bölgede art arda çıkan 6 yangında, 360 hektarlık kızıl çam ormanı kül olmuş, 3 gün önce jandarma tarafından gözaltına alınan 3 çoban kardeşten Y.B'nin, ifadesinde, yangınları kardeşlerine kızdığı için çıkardığını söylediği bildirilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ