Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam DTP'DEN ŞEHİT ERİN AİLESİNE ZİYARET

        Demokratik Toplum Partisi (DTP) Şırnak milletvekilleri Hasip Kaplan ve Sevahir Bayındır, Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde 18 Ağustos'ta operasyona giden askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Er Hüseyin Çeken'in Cizre İlçesi'ndeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. DTP'li mellitvekilleri, şehit erin ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.

        Bu sabah Cizre'ye gelen DTP Şırnak milletvekilleri Hasip Kaplan, Sevahir Bayındır, Şırnak Belediye Başkanı DTP'li Ahmet Ertak, İdil Belediye Başkanı DTP'li Resul Sadak, görevden alınan Cizre eski Belediye Başkanı Aydın Budak, DTP Şırnak il ve ilçe örgüt temsilcileri ile birlikte şehit er Hüseyin Çeken'in alisine taziye ziyaretinde bulundu. DTP'li milletvekilleri ve beraberindekiler, şehit er Hüseyin Çeken'in babası Faraç Çeken ile diğer yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu. DTP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, Meclis çalışmaları ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle daha önce gelemediklerini belirterek, “Geç kaldığımız için özür dileriz. Başınız sağolsun” dedi.

        DTP'li Milletvekilleri, bu ziyaretin ardından, pikniğe giderken bindikleri minibüsün kaza yapması sonucu yaşamlarını yitiren 11 kişinin aillerine taziye ziyaretinde bulundu.

        Ferhan KAPLAN / DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ