Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Banyodan Angelina Jolie çıktı

        Her konuda araştırma yapmaya ve istatistik oluşturmaya meraklı Amerikalılar, bu defa da Amerikalı ve Kanadalıların banyodaki davranışlarına ilişkin bir araştırmayı gerçekleştirdiler.

        "Tüketicilerin eğilimlerini belirlemek ve yeni ürünler için fikir edinmek amaçıyla" banyo ekipmanları ve malzemeleri üreten Grohe adlı firma tarafından yapılan araştırmada, Amerikalılar ve Kanadalıların banyo sırasında ve duş alırken neler yaptıklarını, neler düşündüklerini ve hayal ettiklerini belirledi.

        Buna göre, ankete katılan Amerikalılar ve Kanadalılarından her beşte biri banyoda seks yapmayı tercih ediyorlar ve bunu düzenli bir şekilde gerçekleştiriyorlar.

        -ANGELİA JONES VE BRAD PİTT'LE DUŞ ALMAK-

        Banyoda erkekler daha fazla seks yapmak isterken, hangi artistle banyo yapmak istersiniz sorusuna erkeklerin verdiği yanıtlarda Angelina Jolie ilk sırada yer alıyor. Bu sanatçıyı Jessica Alba ve seks yıldızı Pamela Anderson izliyor.

        Aynı soruyu yanıtlayan kadınların ilk tercihi ise Brad Pitt. Kadınların diğer erkek artist tercihinde George Clooney, Johnny Depp ve Mel Gibson ilk sıralarda bulunuyor.

        -BANYO ŞARKILARI-

        Araştırmada duş alırken en çok söylenen şarkılar da soruldu. Buna göre banyoda en çok "Singing in the Rain" şarkısı söyleniyor.

        "Amazing Grace", "Splish, Splash", "Hey Jude" da en çok söylenen şarkılar olurken, büyük çoğunluğun belirttiği değişik şarkıların ise ne olduğu bilinemedi. Bunlar "orjinal şarkılar" olarak tanımlandı.

        -BANYODA BAŞKA NE YAPILIR?-

        Araştırmada, Amerikalı ve Kanadalıların banyo yaparken, temizliğe yönelik başka işler de yatdıkları ortaya çıktı. Araştırmaya katılanların yarısına yakını banyo yaparken bir yandan da banyoyu temizliyor, beşte biri traş oluyor, dörtte biri de dişlerini fırçalıyor.

        Besledikleri hayvanlarla birlikte banyo yapmakta en yaygın davranış olurken, soğuk birayla birlikte soğuk meze yemek, çocuklarla birlikte banyoda oynamak ve uzun süre kuvette yatmak en çok istenen davranışlar olarak belirlendi.

        -ÖNEMLİ KARARLAR BANYO SIRASINDA ALINIYOR-

        Araştırmaya göre, banyo, eğlenceli ve fantezi boyutlarının yanısıra, yaşama ilişkin önemli kararların alındığı yer olarak tanımlanıyor. Araştırmaya katılanların yarısından fazlası, iş değiştirme, evlenme, boşanma, çocuk yapma ve yeni yatırımlarına banyo yaparken karar veriyorlar. Ayrıca eşler bu konuların yanısıra diğer özel konuları da konuşmak için evin diğer bölümleri yerine banyoyu tercih ediyorlar.

        Araştırmayı yapan ve 180 ülkede ürünlerini pazarlayan 70 yıllık Amerikan firması Grohe, müşteri memnuniyeti için gelecekte satışa sunacakları ürünlerin üretilmesinde bu araştırmanın sonuçlarını esas alacaklarını bildirdi.

        ANKA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ