Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Nuri Alço stili tecavüz

        Ancak Adli Tıp Kurumu'ndan gelen rapor, çocuğun babasının sanık Hüsamettin Turgu olduğunu ortaya çıkardı. Tecavüze uğrayan E.K. ise, "Akşam birlikte kola içtik. Kısa süre sonra kendimden geçtim. Bana tecavüz ederken karşı koymak istedim. Ama hareket edemedim" dedi. Duruşma bitiminde ise Hüsamettin Turgu'nun baldızı ile kayınvalidesi sanığa çanta ve su şişesi fırlattı.

        Adalet Mahallesi'nde 2006 yılının Aralık ayında meydana gelen olayda, iddialara göre 14 yaşındaki K.T. ablası 33 yaşındaki Katibe'nin Tekkeköy'de bulunan ailesinin yanına gitmesi üzerine 2 yeğenine bakmak için eniştesinin evine gitti. Akşam yemek yedikten sonra yeğenlerini yatıran E.K.'ya enişte Hüsamettin Turgu kola ikram etti. Kolayı içtikten sonra uykusu gelen genç kız odaya giderek yattı. Kısa süre sonra odaya giren Hüsamettin Turgu, T.K.'nın ağzını kapatarak tecavüz etti. Sonra da olayı başkasına anlatırsa kardeşini, ablasını ve kendisini öldüreceğini söyleyerek tehdit etti. Korkusundan kimseye bir şey söyleyemeyen E.K., bir süre sonra hamile olduğunu anladı ve karnını sıkı şekilde sararak hamileliğini gizledi. Ancak 9 ay sonra doğum sancıları tutan genç kız, eniştesi tarafından Samsun Doğum ve Çocuk Hastanesi götürüldü. Doktorlar bir kız çocuğu dünyaya getiren E.K.'nın yaşının küçük olması nedeniyle durumu polise bildirince, enişte Hüsamettin Turgu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        BEBEK ENİŞTEDEN

        Samsun 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'korumak ve gözetmek zorunda olduğu baldızına tecavüz etmek' suçundan 15 yıldan az olmamak üzere hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Hüsamettin Turgu, bir kez daha hakim karşısına çıktı. Daha önceki duruşmalarda, baldızıyla cinsel ilişkiye girdiğini inkar eden Turgu ifadesini değiştirerek, "Onun da isteğiyle kendisiyle sadece seviştik. Cinsel ilişkiye girmedik. Bu çocuk benim değil. Kabul etmiyorum" dedi. Ancak İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan mahkemeye gönderilen raporda dünyaya gelen kız çocuğunun babasının, yüzde 99.99 Hüsamettin Turgu olduğu belirtildi.

        "KARŞI KOYAMADIM"

        Daha önceki duruşmalara katılan E.K. ise eniştesinden şikayetçi olduğunu söyleyerek şunları anlattı:

        "Çocuklar yattıktan sonra birlikte oturuyorduk. Bana kola verdi. Kısa süre sonra kendimi yorgun hissetmeye başladım. Odama gidip yattım. Sonra eliyle ağzımı kapatınca uyandım. Eniştem bir eliyle ağzımı kapatırken, diğer eliyle pijamalarımı çıkardı. Her şeyi anlıyordum, ancak karşı koyacak halim yoktu. Sanırım içtiğim kolanın içinde ilaç vardı."

        ŞİŞE VE ÇANTA FIRLATTILAR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ