Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Bildiğiniz tüm Siding yöntemlerini unutun

        Dünyada rakipsiz “monoblok-dolu” teknolojiyi bulan Dortek, Türkiye’de ahşap esaslı dış cephe kaplaması üreten ilk ve tek firma olarak tüketicisinin karşısına çıkıyor. Pvc sidinglerin aksine, çürümeyen, böceklenmeyen ve küflenmeyen yapısı ile ahşabın sıcaklığını ve nefes alabilme özelliklerini bir arada sunuyor. Kuru prosesli üretimi sayesinde çevreye zarar vermeyen Dortek ahşap esaslı dış cephe kaplamaları, her türlü zorlu hava koşuluna karşı dayanıklı.

        İyi bir siding, güçlü izolasyon özelliğine sahip olmalı. Dortek ahşap esaslı dış cephe kaplamalarının farkı bu özellikle de ortaya çıkıyor. Piyasadaki sidinglerden onu ayıran güçlü izolasyon özelliği ile, yapılardaki ısı kaybını önleyerek kışın ısıtmada, yazın da soğutmada destek sağlıyor. Dortek Siding’in başarıyla geçtiği testler arasında; sıcak-soğuk dönüşümü, darbe dayanımı, aşınma dayanımı, eğilme direnci, su buharı ve su geçirgenliği, ısı yalıtımı, yıpranma, asit ve atmosferik kirliliğe dayanım, yangın dayanımı, çizilme dayanımı testlerini sayabiliriz.

        Dortek ahşap esaslı dış cephe kaplamaları, 17 farklı renk seçeneği, istenildiğinde yeniden boyanabilen ve kolayca temizlenen yapısıyla, yaşanılan mekanlara çok dayanıklı, pratik ve ekonomik bir çözüm getiriyor.

        Dortek Çağrı Merkezi: 444 52 74

        www.dortek.com.tr

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ