Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kolbastı hastası

        Adıyaman Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikte kolbastı oynayan bir şahıs kafa üstü yere çakıldı.

        Hisar salonda maddi durumu yetersiz olan ailelerin çocuklarına yönelik düzenlenen programda kolbastı oynayan hareketli bir genç kafa üstü yere çakıldı. Vali Yardımcısı Aydın Börü, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Türkiye Moda Sanayi Derneği ve Hazır Giyim Federasyon Başkanı Nedim Örün, Adıyaman Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Rağıp Aras, Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse ve çok sayıda ailenin çocuklarıyla birlikte katıldığı programda, çalınan kolbastı

        müziğine ayak uydurmaya çalışan Cenap Yılmaz isimli genç, katılımcıların gözleri önünde yere düştü. Kafasını beton zemine çarpan şahsın kafası kırıldı. Kanlar içinde yerde kalan şahıs, salondan dışarıya çıkartılırken ilk müdahale katılımcılar tarafından kafasına soğuk su dökülerek yapıldı. Yüzü kanlar içinde kalan şahıs özel bir otomobil ile Adıyaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Yaralı şahsın hastaneye kaldırılmasının ardından programı devam ederken, çocuklar kendileri için düzenlenen programda oyunlar oynayarak gönüllerince eğlendi. Geceye minik öğrenciler okudukları şiirlerle renk katarken, Orhan Gazi İlköğretim Okulu halk oyunları ekibi yöresel oyunları katılımcılar için sahneledi. Gösterilerin ardından müzik programında ilk olarak Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri daha sonra da Ezgi müzik gurubu sahne aldı. Seslendirilen türküleri beğeni ile dinleyen katılımcılar,

        seslendirilen türkülerle coştu.

        Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, hem kutlu doğum haftasın hem de çocuk bayramını aynı hafta içerisinde kutlamanın insana farklı bir duygu kattığını belirtti.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ