Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Mutluluğu kısa sürdü

        Şişli'de meydana gelen kazada, birkaç saat önce nişanlanan Serdal Uludağ (30) yaşamını yitirdi. Hayatının en mutlu günlerinden birisini yaşayan Uludağ, kendi nişan töreninden sonra arkadaşlarıyla birlikte yakıt almak için yola çıktı. Maslak'ta kontrolden çıkan otomobil takla attı. Uludağ, olay yerinde öldü. Kazada yaralanan 3 kişi ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

        Kaza, Maslak Büyükdere Caddesi'nde saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Serdal Uludağ, nişan töreninin ardından yanına 3 arkadaşını da alarak 34 UC 0815 plakalı otomobiliyle yakıt almak için yola çıktı. Sarıyer'den Maslak istikametine seyreden Uludağ, NTV binası önünde aşırı hız nedeniyle otomobilinin kontrolünü kaybetti. Kaldırıma çarpan otomobil, yaklaşık 30 metre takla atarak bir işyerinin duvarına çarptı.

        Kazayı gören vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ters dönen otomobilde bulunanların sıkıştığını görünce itfaiyeden yardım istedi. Otomobilde bulunan Hakan Taşoğlu (32), Gökhan Girgin ve Yusuf Çetin, itfaiyeye gerek kalmadan otomobilden çıkartıldı. Hakan Taşoğlu ve Gökhan Girgin, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yusuf Çetin ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

        Sıkışan sürücü Serdal Uludağ ise otomobilin çekiciyle havaya kaldırılmasının ardından itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı. Uludağ'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ambulansa konulan Uludağ'ın cesedi, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Ambulans sürücüsü Süleyman Yağcı, hastaneye kaldırılan yaralıların şokta olduğunu fakat durumlarının ciddi olmadığı bilgisini verdi. Otomobil, hurdaya döndü. Kazadan geriye nişan töreni için alınan ve otomobilden düşen güller kaldı.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ