Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Şehit er toprağa verildi

        Siirt'in Pervari'de şehit olan Jandarma Komando Er Bahtiyar Yalınca'nın (21) cenazesi, Kütahya'nın Köseler köyü mezarlığına defnedildi.

        Köseler köyündeki cenaze namazına yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Cenaze, ailenin evine getirildiğinde, herkesten helallik alındı. Cenazeye Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, AK Parti Kütahya milletvekili İsmail Hakkı Biçer, Bursa Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Osman Baykut, Balıkesir Bakım Onarım Komutanı Tümgeneral İbrahim Onbay, Kütahya Hava Er Eğitim ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Sami Fındıkoğlu, Kütahya Emniyet Müdürü Sezai Kalyoncu, İl Jandarma Alay Komutanı Ömer Lütfi Mor ile siyasi parti temsilcileri de katıldı. Maden-İş Sendikası'na bağlı 500 kadar işçi de büyük Türk Bayrağı açarak, sık sık 'şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları attı.

        Cenaze namazında şehit erin ailesinin ayakta durmakta zorlandığı görüldü. Şehit er Yalınca'nın annesi Hayriye Yalınca baygınlık geçirirken, baba Ahmet Yalınca da zorlukla cenaze namazını kıldı. Daha sonra şehit er Bahtiyar Yalınca, Köseler köyü mezarlığına defnedildi.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ