Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam "Ölen Hristiyana dua edilmez"

        "Cübbeli Ahmet Hoca" lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü'nün Eskişehir'de verdiği konferansta ilginç görüntüler ortaya çıktı. Sıcaktan bunalan Ünlü için Eskişehirli bir hayranının evinden vantilatör getirildi. Cübbeli Ahmet Hoca vantilatör ile serinlerken, vatandaşlar yelpaze ve salladıkları gazetelerle serinlemeye çalıştı. Konferansında Ünlü, kendi yazdığı kitapların da reklamını yaparak, "Benim kitaplarımı okuyan bir daha namazı bırakamaz. Herkes bu kitapları okusun veya internetten tıklasın" dedi.

        Can HACIOĞLU / ESKİŞEHİR (AHT)

        Cübbeli Ahmet Hoca'nın konferans verdiği Atatürk Kapalı Salonu'ndaki konferansta kadınlar ve erkekler ayrı yerlere oturtularak "Haremlik -Selamlık" uygulandı. Adeta bir koruma ordusu eşliğinde salona gelen Ünlü, konuşmasının başında, " Allaha inanan herkes cennete gider" diyen İlahiyatçılara tepki gösterdi. "Amel ayrı iman ayrı" şeylerdir diyen Ünlü, "Sen Hristiyan ol, Yahudi ol ve (Ben Allah'a inanıyorum) de. Bu olmaz. İçerden iman etmek lazım. Böyle kimse cennete giremez" diye konuştu.

        Ölen bir Ermeni, Yahudi veya Hristiyan içinde arkasından dua edilemeyeceğini ileri süren Ünlü, "Bunlar için öldükten sonra dua etmek caiz değildir" diye konuştu.

        MAZOT PARASINI CEBİMDEN ÖDÜYORUM

        34 yıldır konferanslara gittiğini, bu süreçte kimseden bir kuruş dahi para almadığını dile getiren Ünlü gittiği yerler için aracının mazot parasını bile kendi cebinden karşıladığını söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ