Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Öğretmen servisi kaza yaptı: 1 ölü, 7 yaralı

        Zafer SAMANCI/ KONYA (AHT)

        Konya'nın Çumra ilçesine bağlı Dineksaray beldesinde görev yapan öğretmenleri taşıyan Ali Dereli yönetimindeki 42 BUL 93 plakalı servis

        minibüsü, hatalı sollama nedeniyle Konya'ya 55 kilometre kala şarampole yuvarlandı.

        Servis aracı taklalar atarak yolun karşısına geçti. Korkunç kazada araçta bulunan genç öğretmenler kırılan camlardan yola savruldu.

        Olayda Gülperi Durtuluk (25), Nuran Taktak (24), Birgül Yağmur (27), Hüseyin Demir (29), Hilal Kara (25) ve 3 aylık hamile olduğu öğrenilen Hülya Efe (26) ile araç sürücüsü Ali Dereli (35) ağır yaralandı.

        Aynı araçta bulunan Saadet Sağlam (19) olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti. Yaralılardan Hilal Kara, 112 helikopter ambulansı ile Konya Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken, diğer yaralılar da olay yerine gelen 112 ambulansları ile Konya'daki çeşitli hastanelere sevk edildi.

        Aynı karayolunda önceki yıllarda CHP Konya Milletvekili Nezir Büyükcengiz de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Vatandaşlar tarafından ölüm yolu olarak adlandırılan karayolunda gerekli düzenlemelerin yapılmamasından şikayet ettiler. Olayla ilgili jandarma soruşturma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ