Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Baydemir hastaneye yatırıldı

        İlyas AKENGİN / DİYARBAKIR (AHT)

        Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, sabaha doğru kalp spazmı tanısıyla hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Baydemir'in Alman Hastanesi'nde 3 gün müşahede altında tutulacağı bildirildi.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Baydemir gece saat 02.00 sıralarında göğüs ağrısı, sıkışma ve baş dönmesi şikayeti ile Diyarbakır Alman Hastanesi Acil Servisi'ne başvurdu. Kalp spazmı geçiren Baydemir'e danışmanı Dr. İlhan Diken de eşlik ederken, Baydemir'e Kardiyoloji Uzmanı Dr. Haci Çiftçi müdahale etti. Yapılan tetkik ve değerlendirmeler sonucunda kalp enzimlerinden birinin yüksek olduğunun saptandığı, durum istirahat ve takip gerektirdiği için Baydemir'in 3 gün hastanede müşahede altında tutulacağı bildirildi.

        Genel durumu iyi olan Baydemir'in, hastanenin Kardiyoloji Servisi'nde yattığı ifade edildi.

        Baydemir, dün Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 10. Kültür Sanat Festivali'nin açılış konserini Fransa'nın Ankara Büyükelçisi Bernard Emie ile birlikte izledikten sonra saat 23.00 sularında merkez Kayapınar İlçesi Diclekent Mahallesi'ndeki evinde dinlenmeye çekilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ