Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam AK Parti'li başkanın aracına kurşun

        Mehmet MENEKŞE / AMASYA (AHT)

        Amasya'nın Merzifon ilçesinde AK Parti'li Belediye Başkanı M. Kadri Aydınlı'nın evinin önünde park halindeki otomobili dün gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlandı.

        Belediye Başkanı M. Kadri Aydınlı'nın Camicedit Mahalllesi'ndeki evinin önünde park halindeki 05 DR 636 plakalı otomobiline üçü cam, üçü de kaporta bölümüne olmak üzere toplam 6 el kurşun sıkıldığı bildirildi. Saat 02.24 sıralarında bir kişinin önce otomobili ile bölgede keşif yaptığı, Aydınlı'nın otomobilini kurşunladıktan sonra bölgeden yürüyerek uzaklaştığı bildirildi. Olayın MOBESE kameralarına yansıdığı belirtilirken kurşunlanan otomobil bulunduğu yerden alındı.

        20 Mayıs tarihinde de kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce yerel gazetelere AK Partili Merzifon Belediye Başkanı M. Kadri Aydınlı hakkında çeşitli iddialar içeren mektup gönderilmişti. Başkan Aydınlı hakkındaki ciddi iddialar içeren bu mektup ilçede şok etkisi yaratırken, ilçe sakinleri ikinci şoku da başkanın aracının kurşunlanması sonucu yaşadı. Başkan Aydınlı, olayla ilgili açıklama yapmadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ