Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Yener 'Timsah'ın kupasını öptü! - Futbol Haberleri

        Uğur USLUBAŞ / BURSA (AHT)

        Süper ligini şampiyon olarak tamamlayan Bursaspor'un geç gelen kutlamalarına katılan popçu Hande Yener Bursaspor'un şampiyonluk kupasını öpüp timsah şov yaptı.

        Bursaspor'un taraftara özel şampiyonluk kutlamaları Uludağ Üniversitesi'nde yapıldı. DJ performansı ve şampiyonluk kliplerinin gösterilerinin ardından konser alanına gelen Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ve Teknik Patron Ertuğrul Sağlam, alkışlarla karşılandı. Herkes teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a dokunabilmek için birbirleriyle yarıştı. Sağlam bir bayan hayranının aşırı ısrarına dayanamayıp bayan taraftarı öptü."Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam" tezahüratlarıyla karşılanan Sağlam, gecenin ilgi odağı oldu.

        Bursasporlu yönetici ve futbolcular sahneye çıkarak taraftarı selamladı. Yöneticiler, futbolcularla birlikte ikinci kez kupa kaldırıp adeta şampiyonluk tazeledi.

        BAŞARININ TESADÜF OLMADIĞINI GÖRECEKSİNİZ..

        Törende konuşan Başkan Yazıcı, çok sevinçli ve gururlu olduklarını ifade ederek, "Bursa'ya da bu yakışırdı. Bu kutlamaları şampiyonluğu yaşadığımız Atatürk Stadı'nda yapmayı çok isterdik. Fakat stattaki yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bursaspor, geçen yıl UEFA şansını son maçta kaçırdı. Bu yıl ise şampiyon oldu. Bu başarının tesadüf olmadığını göreceksiniz. Bursaspor her zaman zirve takım olacak" diye konuştu. Teknik patron Ertuğrul Sağlam ise, "Çok büyük bir mücadeleden alnımızın akıyla çıktık. Bu öyle güzel bir şampiyonluk oldu ki, bunu tüm Türkiye benimsedi. Bundan önceki şampiyonluklar hiç bu kadar coşkulu, bu kadar güzel olmamıştı. Tabi biz bu şampiyonluk mücadelesini yaparken Fair Play Ligi'nde de birinci olduk. Şampiyonluğumuzda en çok oyuncularımızdan sonra sizin emeğiniz var. Büyük Bursa'nın büyük taraftarları, hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

        IVANKOV COŞTURDU

        Yeşil beyazlıların, 2 yıllık sözleşme tazeleyen golcü kalecisi İvankov, sahneye çıkarak taraftarları coşturdu. Kutlamalar ünlü sanatçı Hande Yener'in konseriyle son buldu. Sahneye Bursaspor formasıyla çıkan ünlü popçu Hande Yener, şampiyonluk kupasıyla poz verdi. Kupayı öpen ünlü sanatçı Yener, "İnandık başardık" formalarıyla sahneye çıkan orkestra üyesiyle sahnede timsah yürüyüşü yaptı. Birbirinden hareketli şarkılarını seslendiren Yener, taraftarları coşturarak unutulmaz bir gece yaşattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ