Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Kurnaz Fener! - Fenerbahçe Haberleri

        Kanarya, Rennes Başkanı Lelay’ın 15 milyon Euro’luk bonservis bedelinde indirim yapmaması üzerine, Nice’in yıldızı Remy blöfünü masaya sürdü!

        HTSPOR

        Geride kalan sezonda forvette büyük sıkıntı yaşayan Sarı-Lacivertliler, bu sorununu çözmek için yoğun çaba sarf ediyor.

        Bunun için de şu sıralar müthiş bir pazarlık yaşanıyor. Rennes’de forma giyen Asamoah Gyan’ı renklerine dahil etmek isteyen F.Bahçe, oyuncunun kulübüyle sıkı bir pazarlığa girdi. Yaşananlar da Fransız basınında manşetlerde yer almaya başladı. Ülkenin önde gelen gazeteleri L’Equipe ve France Football, Asamoah transferine geniş yer verdi. Gazetelerde yer alan haberlere göre, Rennes Başkanı Patrick Lelay, Asamoah Gyan’i isteyen Fenerbahçeli yöneticilerle İstanbul’da bir araya geldi. Lelay’ın bu görüşmelerde Sarı- Lacivertliler’den 15 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği ileri sürüldü.

        Bu rakamda indirim sağlamak isteyen F.Bahçe yönetiminin de Rennes Başkanı’na geri adım attırmak için Nice Başkanı Stellardo Gilbert ile bir görüşme yaptığı ve yine forvet oyuncusu olan Loic Remy’yi istediği iddia edildi. Yönetimin ayrıca Remy karşılığında gözden çıkardığı İspanyol futbolcu Daniel Güiza’yı Nice takımına önerdiği de belirtildi.

        WEST HAM DA İSTİYORMUŞ

        Fransız gazetelerinde yer bulan haberlerde ayrıntılara da değinildi. Buna göre, West Ham dışında F.Bahçe’nin de Remy için Nice’e resmi teklifte bulunarak genç futbolcuyu transfer etmek istediği kaydedildi.

        Nice Başkanı Stellardo Gilbert, Remy için West Ham ve Fenerbahçe ile resmi görüşme yaptıklarını doğrularken, Sarı-Lacivertliler’in dolgun bir teklifte bulunduğunu da söyledi. Ancak Remy’nin bu teklifi reddeddiği dile getirildi. Görüldüğü gibi Kanarya, Gyan’ı istediği paraya alabilmek için Remy blöfünü ortaya koydu. Bu girişimlerin nasıl sonuç vereceği ise merak konusu.

        NİCE'İN EN PAHALISI

        Genç takımından yetiştiği Lyon’da fazla forma şansı bulamayan Loic Remy, kiralık olarak gittiği Lens ekibinde sergilediği etkileyici performansın ardından Nice’e geçti. Bonservisi için 8 milyon Euro ödenen Remy, Nice tarihinin en pahalı transferi oldu. Bu takımda attığı gollerle yıldızı parlayan Remy, kısa süre içinde başta İngiliz ekipleri olmak üzere birçok kulübün listesine girdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ