Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Patlamada yaralananların sayısı 52 oldu

        Hastane yetkililerinden edinilen bilgiye göre yaralı isimleri şöyle;

        Özel Esenler Hayat Hastanesi'ne kaldırılan 26 yaralı; Levent Coşkun, Turgay Minus, Sabriye Kadakal, Canan Taş, Osman Doğan, İsmail Kaboğlu, Mesut Karas, Erol Türkan (Yoğun Bakımda), Hüseyin Yılmaz, Mehmet Salih Çulcu (Ameliyatta), Kadir Demirbiler, Osman Duman, Mustafa Aydın, Fatih Yılmaz, Mücahit Yılmaz, Mehmet Dedek, Fatih Yılmaz, Bedir Şen, Levent Coşkun, Mehmet Engin, Yavuz Özen, İskender Mutlu, Ömer Özen, Fırat Doğan, Ayhan Bozdağlı ve Lütfi Tanrıöver. Bu yaralılardan Sabriye Kabakal ve İskender Mutlu, göz hastanesine sevk edildi.

        İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan 10 yaralı; Hamit Tetik, Resul Sönmez, Arap Akbulut, Yasin Dinçer, Taniye Kılıç, Halil Unutmaz, Hilmi Haylamaz, Satılmış Haylamaz, Ahmet Yıldız ve Sevdat Çelik.

        Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 10 yaralı; Ali Yılmazer, Fırat Danış, Selahattin Dükan, Yusuf Dükan, Refik Yılmaz, Rasim Münir, Taner Karakılçık, Adem Sarı, Rıfat Akarsu ve Ümit Güçtekin.

        Öte yandan, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne şu ana kadar kalırılarak tedavi altına alınan 6 yaralının bulunduğu belirtildi. Bu yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu ifade edildi. Yaralı yakınları ise hastanelere akın etti. Hastaneye yaralıların getirilmeye devam ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ