Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 2. Münevver cinayeti mi?

        Bülent CİVANOĞLU/AHT

        Bursa’da, temizlik işçileri çöp konteynırında poşete sarılı, tırnakları ojeli bir çift kadın bacağı buldu. Olay, çöpte başı kesilmiş cesedi bulunan Münevver Karabulut cinayetini hatırlattı

        BURSA’da, konteynırdan kamyona boşaltılan çöplerin arasında siyah poşete sarılı diz altından kesilmiş bir çift kadın bacağı bulundu.

        2009 yılında İstanbul Etiler’de çöpte parçalanmış cesedi bulunan Münevver Karabulut cinayetini andıran olay, Nilüfer İlçesi Konak Caddesi üzerinde yaşandı. Dün cadde üzerindeki çöpleri toplayan temizlik işçileri, konteynırı araca boşaltıp sıkıştırma koluna basarken çöp poşetinde iki bacak olduğunu görünce polisi aradı.

        DİĞER PARÇALAR ARANDI

        Diz altından düzgün bir şekilde kesildiği belirlenen tırnakları ojeli bacakların yanında bir de plastik eldiven bulundu. Çöp aracı şehir çöplüğüne götürülerek didik didik arandı. Ancak başka bir parça bulunamadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ