Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Lokantacıdan fırıncıya infaz

        Beycan ÜÇKARDEŞ / MERSİN (AHT)

        Mersin'de bir restoran işletmecisi, alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada fırın işletmecisi arkadaşını tabanca ile vurarak öldürdü.

        Edinilen bilgiye göre olay, Cumhuriyet Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı üzerinde meydana geldi. Aralarında ticari ilişki bulunan restoran işletmecisi S.P. (Serkan Polat) ile fırın işletmecisi Veysel Garani Ölmez (25), Güvenevler Mahallesi'nde 33 FS 846 plakalı otomobile binerek birlikte dolaşmaya çıktı. Otomobille bir süre gezinen 2 şahıs, Cumhuriyet Mahallesi İnönü Bulvarı üzerine geldiklerinde, aracı yol kenarına park ederek tartışmaya başladı.

        Alacak-verecek meselesi yüzünden tartışan şahıslardan S.P., üzerinde taşıdığı tabancayı çıkararak direksiyon başında oturan Veysel Gareni Ölmez'e ateş açmaya başladı. Yaralanan Ölmez, kendini kurtarmak için otomobilden inip kaçmaya çalıştıysa da ardından gelen S.P., kaçan şahsa birkaç el daha ateş etti. Vücuduna isabet eden mermilerle kanlar içinde yere yığılan fırın işletmecisi Veysel Garani Ölmez, ambulansla kaldırıldığı Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

        Zanlı S.P. ise, olay yerinden kaçamadan polis tarafından suç aleti tabanca ile birlikte yakalandı. Şüphelinin, emniyetteki ifadesinde, Ölmez'den alacağı olduğunu, bu yüzden tartıştıklarını söylediği öğrenildi.

        Olay yerinde yapılan incelemede 10 adet boş kovan bulunurken, cinayetle ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ