Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Seda Sayan'ın kardeşine hapis istemi

        İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, şüpheli Yusuf Gören'in, Fatih'teki evinde uyuşturucu madde sattığı yönünde ihbar alındığı anlatıldı.

        Gören'in, bu evde Şahin Gürsaçer ile kaldığının belirlendiği ifade edilen iddianamede, 15 Aralık 2007'de evin mutfağında yapılan aramada, masa üzerinde naylon poşetler içerisinde 42.4 gram, Gören'in yatak odasındaki bir giysinin kolunda da 244 gram yeşil renkli maddeler bulunduğu, arama yapılırken eve gelen Mehmet Yetimova'nın üzerinde de 2 gram uyuşturucu madde ele geçirildiği belirtildi.

        İddianamede, ele geçirilen yeşil renkli maddelerin, esrar ve esrar yapımında kullanılan Hint keneviri bitkisinin parçaları olduğunun belirlendiği ifade edildi.

        Şüpheli Yusuf Gören'in, ''evde ele geçirilen uyuşturucu maddelerin çoğunun Şahin Gürsaçer'e ait olduğunu ve Gürsaçer'in de bu maddeleri uyuşturucu kullandığı için bulundurduğunu'' beyan ettiği anlatılan iddianamede, Gören'in, daha önce kendisinin de uyuşturucu kullandığını ve yatak odasında bulunan uyuşturucuları o dönemde kullanmak için aldığını söylediği kaydedildi.

        Şahin Gürsaçer'in ise masa üzerinde ele geçirilen uyuşturucu maddeyi içmek için bulundurduğunu söylediği belirtilen iddianamede, Gürsaçer'in, ''evde ele geçirilen diğer uyuşturucu maddelerin Yusuf Gören'e ait olduğunu, Gören'in zaman zaman telefonla irtibat kurup eve davet ettiği kişilere uyuşturucu madde sattığını'' anlattığına yer verildi.

        İddianamede, Mehmet Yetimova'nın ise uyuşturucu madde kullandığını, bu maddeleri diğer 2 şüpheliden satın aldığını anlattığı ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ