Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Canlı yayında evlendiler

        Sivas'ta bir çiftin 10.10.2010 tarihine denk getirdiği nikahı, bir televizyon kanalının ana haber bülteni sırasında stüdyoda canlı yayında Belediye Başkanı Doğan Ürgüp tarafından kıyıldı.

        Kentte ulusal yayın yapan ''TV 58'' televizyonu, nikah tarihlerini unutulmaz ve hatırlaması kolay olması amacıyla 10.10.2010 tarihine denk getiren çiftlerle ilgili ana haber bülteninde yer vereceği haberlere renk katmak amacıyla, Sivas Belediyesi Evlendirme Memurluğuna nikah için başvuran Ercan Güleç (25) ve Ayfer Doğan (22) çiftini nikah merasiminin canlı yayında yapılması için stüdyoya davet etti.

        Davet icabet ederek stüdyoya gelen çiftin resmi nikahı, Cem Şahin'in sunduğu ana haber bülteni sırasında stüdyoda Sivas Belediye Başkanı Ürgüp tarafından kıyıldı. Nikah kıyılırken gelinin ''evet'' cevabına, damat, ''tüm kalbimle evet'' yanıtını verdi.

        Çiftin nikah şahitliklerini ise tanıdıkları Abdulvahap Bakaç ve Havva Şirvan yaptı. Ürgüp, kıydığı tüm nikahlarda olduğu gibi bu nikah da da çifte Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye ederek mutluluklar diledi. Stüdyodaki nikah töreninde, Güleç ailesinin bireyleri de hazır bulundu.

        Tören sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ercan Güleç, canlı yayında nikahlarının kıyılması ile ilgili olarak, ''Normaldi, o kadar heyecan yoktu. Gerçekten mutluyum, Allah herkese nasip etsin. Allah herkesin gönlüne göre versin'' dedi. Gelin ise ''Ben de mutluyum, canlı yayında biraz heyecan vardı'' diye konuştu.

        Çift, canlı yayında kıyılan nikahlarını, bu mutlu günlerini, çocuklarına kesinlikle anlatacaklarını söyledi.

        6 AY ÖNCE TANIŞTILAR

        Hayatını 6 ay önce tanıştığı Ayfer Doğan ile birleştiren Ercan Güleç, AA muhabirine telefonla yaptığı açıklamada, eşi ile 6 ay önce aynı mağazada çalışırken tanıştıklarını söyledi.

        Şu anda kendisinin bir şarküteride çalıştığını, eşinin ise herhangi bir işte çalışmadığını anlatan Güleç, bir süre önce nişanlandıklarını, daha sonra evlenmeye karar verdiklerini belirterek, ''Biz nişanlanmıştık, ailesi nişandan sonra karşı çıkmaya başladı, kaçmak zorunda kaldık, aslında kaçma gibi bir şey oldu. Şu anda annemlerle beraber kalıyoruz. Düğünümüz bu ayın 18'inde'' diye konuştu.

        Kendi ailesinin stüdyodaki nikah merasimine geldiğini belirten Güleç, eşinin ailesinin ise çağırmasına rağmen merasime katılmadığını kaydetti.

        GELİN-DAMAT CANLI YAYIN KONUĞU

        Cem Şahin'in sunduğu ana haber bültenine, bugün Sivas Belediyesi Evlendirme Memurluğu Müdürü Muzaffer Güner tarafından nikahları kıyılan Levent Genç ve Ayşe Altıntabak çifti konuk oldu. Şahin'in sorularını yanıtlayan çift, nasıl tanıştıklarını ve nikah için 10.10.2010 tarihini neden seçtiklerini canlı yayında izleyicilerle paylaştı. Gelinlik ve damatlıklarıyla canlı yayına çıkan çift, ilgi odağı oldu.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ