Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Okulda darp

        Edinilen bilgiye göre, olay Hacılar Harmanı Mahallesi'nde bulunan Hacı Cumali Uğur İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. İddialara göre, okula özel bir otomobille gelen eli bıçaklı 20 ve 25 yaşlarında iki kişi, Müdür Vekili Vedat Yeğen'in (33) odasına girerek bıçakla tehdit ettikten sonra darp etmeye başladı. Şahısların elinden kurtularak koridora çıkan müdür vekilini dövmeye devam eden şahıslar, olaya müdahale etmek isteyen okul hizmetlisi Dursune Sultan Bektaş'ı da darp ettiler. Olayı duyan ve koridora koşan öğretmen ve öğrenciler büyük bir korku yaşarken, öğrencilerden Aycan Ç. korkudan baygınlık geçirdi. Şahıslar olay sonrası okuldan kaçarken, başına ve burnuna aldığı darbelerle kanlar içinde kalan Müdür Vekili Vedat Yeğen, öğretmen arkadaşlarının yardımıyla ambulansa bindirilerek Aksaray Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

        Hastanede ilk müdahalesi yapılan Vedat Yeğen gözlem altına alınırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Saldırıya uğrayan Müdür Vekili Yeğen polise verdiği ifadesinde saldırganları tanımadığını ve birden odasına girerek kendisini tehdit edip dövmeye başladıklarını söyledi.

        Olay sonrası Aksaray Valisi Sebati Buyuran, yardımcılarını hastaneye göndererek öğretmenin durumu hakkında bilgi aldı. Vali Buyuran'ın saldırganların yakalanması için Emniyet Müdürlüğü'ne seferberlik talimatı verdiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ