Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İzmir'de ikinci ''çift cinayeti''

        İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde üç gün önce evlerinde bıçaklanarak öldürülen gayrimenkul zengini çiftin ardından, bugün Boğaziçi semtinde ikinci bir 'çift cinayeti' yaşandı. Evli ve 7 çocuk sahibi Kazım Kaçmaz (79) ve eşi İsmet Kaçmaz (68) evlerinde başlarından baston ve sandalye ile darp edilerek öldürülmüş bulundu.

        Mehmet İNMEZ / İZMİR (AHT)

        Hatay'da yaşayan Alev Dinç, salı gününden beri İzmir'in Konak İlçesi Boğaziçi Mahallesi'nde ikamet eden anne ve babasından haber alamayınca, komşularına telefon açtı. Dinç, komşularının da yaşlı çifte ulaşamaması karşısında anne ve babasının oturduğu eve geldi. Zile basmasına rağmen kapının açılmadığını gören Alev Dinç, evin kapısını zorlayarak açtı. Eve giren Dinç, işçi emeklisi babası Kazım Kaçmaz (79) ile annesi İsmet Kaçmaz'ın (68) yerde bulunan cesetleriyle karşılaştı.

        BASTONLA ÖLDÜRMÜŞLER

        Cinayetin ortaya çıkması ardından polis yaşlı çiftin kaldığı evde inceleme yaptı. Olay Yeri Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası evin kapısında zorlama olmadığı ve bazı odaların dağıtıldığı belirlendi. Yerde yatan Kazım Kaçmaz ve eşi İsmet Kaçmaz'ın da baston ve sandalye ile başlarına vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Ölüme neden olan bastonun Kazım Kaçmaz tarafından kullanıldığı yakınları tarafından da belirlendi. Polis cinayetle ilgili olarak yaşlı çiftin yakınlarını ve çocuklarını ifade için Cinayet Büro Amirliği'ne götürdü.

        HÜSNÜ-AYTEN CİVAN ÇİFTİ PAZARTESİ GÜNÜ ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

        İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde geçen pazartesi günü İsviçre'de uzun yıllar çalıştıktan sonra emekli olup Türkiye'ye yerleşen gayrimenkul zengini Hüsnü Civan (65) ile eşi Atiye Civan (60), evlerinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunmuştu. Polis, Civan çiftinin sahip olduğu apartmanın çevresinde bulunan güvenlik kamera görüntülerinin kayıt yapıldığı bilgisayarın harddiskini aldıktan sonra kaçan katil ya da katilleri yakalamak için geniş çapta araştırma başlatmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ