Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam "Bugün benim bayramım''

        Şile'de kaybolduktan sonra bulunan 3 yaşındaki Berat Coşkun'un annesi Emiş Coşkun, ''Diğer anneler de benim gibi sevinir. Bugün benim bayramım'' dedi.

        Berat Coşkun'un sağlık kontrolünden geçirildiği Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde gazetecilere açıklama yapan Emiş Coşkun, oğlunun kendisinden ilk önce su istediğini söyledi.

        Çocuğunun askerler ve medya sayesinde bulunduğunu dile getiren Coşkun, ''Diğer anneler de benim gibi sevinir. Bugün benim bayramım. İki çikolatayı ağzına attı, çok acıkmış'' diye konuştu.

        Berat'ın Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tetkiklerinin sürdüğünü ifade eden Emiş Coşkun, oğlunun başka bir hastaneye sevk olup olmayacağı hakkında net bilgileri bulunmadığını kaydetti.

        Gazetecilerin, bir medya organında Berat'ın hayatını kaybettiğine dair bir haberin yer aldığını anımsatması üzerine de Emiş Coşkun, yanlış haber geçen muhabirin çok üzüldüğünü, onun durumunun da kendisini üzdüğünü söyledi.

        Emiş Coşkun, olayın kaçırılma değil, kaybolma olduğunu ifade ederek, ''Bu haber bir yanlış anlaşılmadan kaynaklanmış. Ona, 'çamaşır bulundu' diye haber gelmiş. O da canlı yayında 'ceset bulundu' diye konuştu. Benim söyleyeceklerim bu kadar. Çocuğum bulundu ve kendinde'' dedi.

        Bu arada, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Kurtoğlu, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelerek, Berat'ı ziyaret etti. Kurtoğlu, çıkışta herhangi bir açıklama yapmadı.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ