Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kayıp Dilara evlendi

        Neşet DİŞKAYA / İZMİR (AHT)

        İzmir'in Çeşme İlçesi'ne bağlı Alaçatı Beldesi'nde 32 gün önce dersaneden çıktıktan sonra ortadan kaybolan Dilara Mercik, erkek arkadaşı Tigin Aktaş ile dün evlendi. Nikahın İzmir'de kıyıldığını söyleyen Aktaş'ın babası Mesut Aktaş, "Çocuklarımız bugün evlendi. Şu an çok mutlular. Şimdilik Alaçatı'da bizimle birlikte yaşayacaklar" dedi.

        TİGİN AKTAŞ EVLENDİĞİNİ FACEBOOK'TAN DUYURDU

        Tigin Aktaş, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki profil sayfasından da ilişki durumunu evli olarak değiştirdi. Aktaş'ın Facebook'tan evli olduğunu duyurmasının ardından bazı arkadaşları tebrik mesajları yolladı.

        "RÖPORTAJ YAPMAK İSTEYENLERDEN PARA TALEP EDECEĞİZ"

        Nikahın İzmir'de kıyıldığını söyleyen Tigin Aktaş'ın babası Mesut Aktaş, "Çocuklarımız bugün evlendi. Şu an çok mutlular. Şimdilik Alaçatı'da bizimle birlikte yaşayacaklar" diye konuştu. Anne Hayriye Aktaş ise, "Şu an çocuklarımız ruhsal ve ekonomik bunalım içindeler. Çocuklarımızla röportaj yapmak isteyenlerden para talep edeceğiz" dedi.

        BABA 10 BİN LİRA ÖDÜL VAAD ETMİŞTİ

        Alaçatı'daki Yahya Kerim Onart Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi son sınıf öğrencisi, 17 yaşındaki Dilara Mercik, 23 Ekim'de dershane çıkışı ortadan kaybolmuştu. Eğitimini tamamladıktan sonra öğretmen olmak isteyen Dilara'nın her zaman eve döndüğü saatte gelmemesinden şüphelenen babası İhsan ve annesi Nuran Mercik, jandarma ve savcılığa kayıp başvurusunda bulunmuş, Mercik ailesi yaptıkları araştırmalarda, kızlarının bir süre arkadaşlık ettiği Tigin Aktaş ile kaçtığını öğrenmişti.

        Kızının bulunması için kendisine yardım edene 10 bin TL ödül vaad eden, bastırdığı kayıp ilanlarını her yere asan baba İhsan Mercik, yaşanan gelişmeler ve hala sonuca ulaşamaması üzerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istemişti. Dilara Mercik geçtiğimiz pazartesi günü jandarmaya giderek zorla kaçırılmadığını, kendi isteğiyle evden kaçtığını ve Tigin Aktaş ile evleneceğini söylemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ