Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İkizini karnında taşıyan çocuk ailesiyle buluştu

        Gaziantep'te 2,5 yıl önce yapışık ikiz olarak dünyaya gelen ve ardından tedavi için Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'ne getirilen İlknur İncirli, 1 yıl aradan sonra ailesiyle buluştu. İlknur ile ailesinin buluşmasında duygusal anlar yaşandı. Annesini ve babasını tanımayan ve onların kucağında sürekli ağlayan İlknur bebek, anne dediği hemşirelerin kucağına gelince sustu. Kızının kendisini tanımamasına çok üzülen anne Lütfiye İncirli ise gözyaşlarını tutamadı.

        Kilis'in Belenözü köyünde oturan ve hala-dayı çocukları oldukları bildirilen Lütfiye İncirli ve Ahmet İncirli Kilis Valiliğinin sağladığı imkanlarla Adana'ya geldi.

        Balcalı Hastanesi'nde tedavi gören kızları İlknur'u tedavi gördüğü serviste çocukları Rukiye (7) ve Fatma (6) ile ziyaret eden anne baba, kızlarını görmenin mutluluğunu yaşadı. Baba Ahmet İncirli, kendilerine sahip çıkan yetkililere teşekkür ederken, ameliyatın ardından kızlarını memleketlerine götürmek istediklerini söyledi.

        Hemşirelerin bazı tahliller için ilaçla uyuttuğu İlknur ise 3 saatlik uykunun ardından anne ve babasını gördü. Hemşirelerin yürüteçle getirip daha sonra kucaklarına alarak annesine verdikleri İlknur, annesi Lütfiye'ye gelmek istemedi.

        Kardeşlerinin kendisine getirdiği oyuncak bebekleri alan İlknur, onlara ise kendisini öpme izni verdi. Anne Lütfiye İncirli, kızının kendisine gösterdiği tepkiye gözyaşlarıyla karşılık verdi. Kızına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan anne, "Söyleyecek bir şey bulamıyorum" demekle yetindi. Kardeşleri ise İlknur'a bebek verip öptü.

        Çok ender görülen vakalardan biri olan İlknur'un kendisi normal gelişimini sürdürürken, diğer ikizi ise başı olmadan kardeşinin göğüs ve karnına yapışık büyüyor.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ