Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Şoför uyudu düğün alayı dağıldı 13 kişi yaralandı

        Halit SAPMAZ/ İSKENDERUN (AHT)

        Hatay'ın İskenderun ilçesinde şoförün uyuması sonucu meydana gelen trafik kazasında minibüs yoldan çıkarak ağaca çarptı. Alanya'daki bir düğünden döndüğü belirlenen minibüste bulunan ve birbirleriyle akraba olan ikisi çocuk 13 kişi yaralandı.

        Alanya'daki yakınlarının düğününden dönen Işıklı Köyü köylülerini taşıyan Faruk Parlak yönetimindeki 31 J 4011 plakalı minibüs saat 06.00 sıralarında İskenderun'a ulaştı. Düğün alayını taşıyan minibüs Işıklı Köyüne 20 km kala şoförün uykuya dalması üzerine yoldan çıkarak ağaca çarptı. Kazada ikisi çocuk 13 kişi ambulanslarla İskenderun Devlet Hastanesi'ne taşındı.

        Ambulans ile yaralıların getirildiği İskenderun Devlet Hastanesi'ne yaralıların yakınları da geldi. Bir taraftan yaralılara müdahaleler yapılırken diğer tarafta yakınlarının durumnu öğrenmek için bekleyenler ağıtlar yaktı.

        Üçünün ağır olduğu belirtilen trafik kazasında İskenderun Devlet Hastanesi'nde tedavi görenlerin isimleri ise Rüstem Kılıç (31), Nazlı Toygun (30), Emine Parlak (24), Sürücü Faruk Parlak (29), Zeynep Sude Palak (3), Meryem Kılınç (45), Zümrüt Gündüz(27), Mehmet Sürer (44), Hilanur Parlak (1) ve Sevilay Kılınç (37). 10 yaralının Devlet Hastanesinde tedavilerinin sürdüğü, üç kişinin de acilde ayakta tedavi edilip gönderildiği belirtildi. Jandarma tek taraflı meydana gelen kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ