Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Korkunç kazada bir aileden 5 kişi öldü

        Halit SAPMAZ / İSKENDERUN (AHT)

        Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde TIR ile içinde 8 kişinin bulunduğu otomobilin çarpışması sonucu aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de ağır yaralandı. Araçtakilerin, cezaevinde hükümlü bulunan yakınlarını ziyaret etmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

        İskenderun Denizciler Şehit Ahmet Tor Kışlası mevkiinde, Adana istikametinden Antakya yönünde gelmekte olan 01 SL 240 pakalı otomobil ile karşı yönde gelen 31 Z 0676 plakalı TIR kafa kafaya çarpıştı. Hatalı sollama nedeniyle meydana geldiği öne sürülen çarpışmanın ardından yoldan çıkan otomobil içerisindeki 8 yolcudan 3'ü çevreye savruldu.

        Kazada Sibel (17), Ayşe ve Zeynep Nugay (45) olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan araç sürücüsü Bayram (24) ile Büşra (10) Nugay da, kaldırıldığı İskenderun Devlet Hastanesi'nde tüm çabalara rağmen yaşamını yitirdi. Durumları ağır olan Abdurrahman, Ramazan ve Yasin Nugay ambulanslarla İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Kaza yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri yol kenarına savrulma ihtimali üzerine çevrede yaralı ve ceset aradı.

        Otomobil içerisinde bulunan 8 kişinin Antakya'daki cezaevinde hükümlü olan babaları Mehmet Nugay'ı ailece ziyarete gittikleri öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ