Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Beyoğlu'nda çatışma: 2 ölü!

        İstanbul Beyoğlu Balo Sokak'ta bulunan bir eğlence yerinin iki ortağı ve adamları arasında çıkan silahlı çatışmada, barda bulunan Ali Osman ile sokaktan geçen Aziz Şener, kurşunlarak hedef olarak hayatını kaybetti. Barın işletmesini devraldıktan sonra yeni ortağıyla anlaşamayan ve dün gece barı basan Abdülbaki Karakuş, baskından sonra kaçtı ancak polis tarafından 4 adamıyla birlikte yakalandı.

        Habip ATAM / AHT

        Beyoğlu Balo Sokak'ta bulunan bir eğlence yerinde gece saat 01.00 sıralarında meydana gelen silahlı çatışmada, 2 kişi hayatını kaybetti. İki ortağı bulunan mekanın sahiplerinden birinin hisselerini bir başkasına devretmesiyle başlayan anlaşmazlık, yeni ortakla kavgaya dönüştü. İki ortak arasında süren sözlü tartışmalar, dün gece yerini silahlı çatışmaya dönüştü. Ortaklardan Abdülbaki Karakuş, adamlarıyla Balo Sokak'ta ortağı olduğu işyerini bastı. Diğer ortağın adamları da silahla karşılık verdi. Çatışmada, barda bulunan ve saldırıya uğrayan taraflardan Ali Ozman (20), Mehmet Salih Oruç (29) ve Fatih Hocaoğlu, kurşunların hedefi oldu.

        Silahlı kavga sokağa taştı. Ateş etmeye devam eden Karakuş ve adamları, sokakta bulunan güven timleri tarafından yakalanacağını anlayınca, koşarak Ekrem Tur Sokağa doğru kaçmaya başladı. Saldırganların silahından çıkan kurşunlardan biri de bu sırada yoldan geçen Aziz Şener'in kafasına isabet etti. Karakuş ve yaklaşık 10 kişi oldukları tahmin edilen adamlarından Ferhat Ayvaz, Barış Sani, Fuat Kaya ve Adnan Keten, çatışmanın meydana geldiği sokakta bulunan Güven Timleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

        SADECE YOLDAN GEÇİYORDU

        Yaralanan kişiler, vatandaşların yardımıyla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Ali Ozman kalbine ve karın boşluğuna isabet eden kurşunlarla, sokaktan geçerken kurşun isabet eden Aziz Şener ise kafasına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti.

        Gözaltına alınan 5 kişi, üzerlerinden çıkan 1 adet silah ve 1 adet bıçakla Taksim Polis Merkezine getirildi. Zanlıların yapılan sorgularının ardından mahkemeye sevk edileceği öğrenildi.

        Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturmaları devam ederken, olay yerinden kaçarak uzaklaştıkları ve 5 kişi oldukları tahmin edilen diğer saldırganları arama çalışmaları devam ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ