Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Genç sanatçıya kuaför şoku!

        İzmir'in tanınmış ses sanatçılarından G.S, kuaförü O.Ç'nin yanlış uygulama sonucu kafa derisini ve saçlarını yaktığını savunarak Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundu.

        İzmir'de uzun yıllardır sahneye çıkan G.S, geçen cumartesi Karşıyaka'da bulunan bir alışveriş merkezindeki kuaförü O.Ç'nin yanlış uygulama yapması sonucu saçlarının ve kafa derisinin yandığını öne sürdü. Sorumlular hakkında şikayette bulunan sanatçı, hem maddi hem de manevi tazminat davası açmak için Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurduğunu söyledi. Saçlarını sadece taratmak için kuaföre gittiğini ancak O.Ç'nin siyah renk olan saçlarını platin rengine döndürmeyi önerdiğini belirten G.S, "O.Ç'nin önerisi üzerine renk değişimine karar verdik. Elemanları saçlarımın rengini açmak için oldukça uğraştı. Açamayınca da saçlarım zarar görmeye başladı. Çok fazla boya kullandığı için saç derim ve saçlarım yandı" dedi. O günden beri sokağa çıkamaz hale geldiğini anlatan G.S, "Günlerdir sokağa ve sahneye çıkamıyorum. Geçimimi sahneden sağlıyorum. Şimdi de saçlarımı kısa kestirmek zorunda kalacağım. Bir kadın için saçların ne demek olduğunu herkes çok iyi bilir" diye konuştu.

        Konuyla ilgili olarak konuşan 30 yıllık kuaför C.K ise G.S'ın saçlarını kısa kestirmesi gerektiğini belirterek, "G.S hanım İzmir'in en iyi kuaförlerinden birine gitmiş. Çok iyi ürünler olmasına karşılık bu saçın siyah renkten platin rengine dönmesinin çok zor olduğunu baştan uyarmaları gerekti" dedi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ