Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam "Tefeciler beni bitirdi" dedi silahla canına kıydı

        Erol ŞENNUR / ADANA (AHT)

        Adana'da 40 yaşındaki Akif Demirci, "Tefeciler beni bitirdii" diye mektup bıraktıktan sonra silahla intihar ederek hayatına son verdi.

        Akif Demirci'nin cesedi Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı motorize güvenlik görevlileri tarafından bugün saat 15.00 sıralarında Atosev civarındaki çamlık alanda bulundu. Baretta marka 7.65 mm çapındaki silahla intihar ettiği belirlenen Demirci, ölmeden önce yaklaşık 4 sayfalık bir veda mektubu bıraktı. Demirci mektubunda ailesine duygu dolu sözlerle veda ederken, "İçinde bulunduğum sıkıntılar beni bu hale getirdi. Çıkar yol kalmadı. Gerçekten intihar edecek kişi en son ben olmalıydım ama içinde bulunduğum ekonomik durum tefeciler beni bitirdi. Çocuklarımdan eşimden ve sevenlerimden özür diliyorum. Beni affedin" dedi.

        HER AY 850 LİRA FAİZ ÖDÜYORDU

        Sağ şakağına sıktığı mermi ile olay yerinde can veren Demirci, intihar etmeden önce yazdığı mektupta, kendisinin ölümünden sorumlu tuttuğu tefecilerin isimlerini tek tek kaleme aldı. Yaklaşık 200 bin lira civarında borcu olduğu belirlenen Demirci'nin son olarak borç aldığı bir tefeciden 8 bin 500 liraya karşılık her ay 850 lira faiz ödediğini, bu borcun altından kalkamadığı için hayatına son vermek zorunda kaldığın dile getirdi. Akif Demirci'nin cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ