Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yeni otomobilini ölüme sürdü!

        Bursa'nın Orhangazi ilçesinde otomobil ile kmamyonetin çarpışması sonucu 23 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti. Orhangazi'de bir fabrikada işçi olarak çalışan gencin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

        Edinilen bilgiye göre olay, Orhangazi-İznik karayolu üzerinde meydana geldi. Orhangazi'de Componenta Dökümcülük'te işçi olarak çalışan Adem Barak (23), henüz yeni aldığı 16 VL 522 plakalı otomobili ile önceki akşam geç saatlerde 2 arkadaşı ile birlikte İznik yolu üzerinde bulunan bir eğlence mekanına geldi. Yanındaki iki arkadaşını eğlence mekanına bırakan ve mekanda durmayan Adem Barak otomobili ile Orhangazi'ye geri dönmek için eğlence merkezinin önünden ana yola çıkış yaptığı esnada Orhangazi'den İznik istikametine doğru gitmekte olan Adil Can (46) idaresindeki 54 RC 994 plakalı süt ürünleri taşıyan bir kamyon ile çarpıştı. Kamyonun altında yaklaşık 40 metre sürüklenen ve hurdaya dönen otomobilde bulunan Adem Barak yola fırladı.

        Olay yerinde hayatını kaybeden genç, için ambulans çağrıldı. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri Adem Barak'ın öldüğünü tespit etti. Kaza sonrasında kamyon sürücüsü Adil Can jandarma tarafından gözaltına alındı.

        Acı haberi alan Adem Barak'ın babası Mustafa Barak kaza yerine geldiğinde korkunç manzara ile karşılaştı. Oğlunun feci şekilde can verdiğini gören baba gözyaşlarına boğulurken, Adem Barak'ın cesedi cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Orhangazi Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

        Ailenin 3 çocuğundan en büyüğü olan Adem Barak'ın kaza sonucu hayatını kaybetmesi başta ailesi ve yakınlarını yasa boğarken, Adem Barak dün öğlen vakti Gazi Orhanbey Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

        IHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ