Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Nazilli’de vahşet!

        İZMİR Narlıdere’de oturan 21 yaşındaki Gamze Gürgen, Aydın AdnanMenderes Üniversitesi’nin Dış Ticaret Bölümü’nü kazandıktan sonra Nazilli’ye yerleşti.

        Erdoğan EKER - Durmuş Ali KILINÇ (AHT)

        Karacasu’da özel yurtta kalan Gürgen, 4 gün önce Kütahya’daki arkadaşının yanına gideceğini belirterek yurttan ayrıldı. Yurttan ayrıldıktan sonra arkadaşlarının bir daha haber alamadığı Gamze Gürgen, önceki gün saat 13.30 sıralarında aynı üniversitede okuyan erkek arkadaşına, cep telefonundanmesaj göndererek, “Karacasu’ya gelen bir ailenin otomobiline bindim. Geliyorum” dedi.Mesaj çektikten sonra ortadan kaybolan Gamze Gürgen’den bir daha haber alınamadı. Arkadaşları genç kızın İzmir’de bulunan ailesine durumu bildirdi.

        BAŞI TAŞLA EZİLMİŞ

        Kayıp haberi alan Gürgen’in yakınları hemen Nazili’ye gitti. Polis ve jandarmanın yaptığı tümçalışmalara rağmen genç kızın izine rastlanmadı. Güvenlik güçlerinin aradığı Gamze Gürgen ile ilgili kötü haber dün saat 15.00 sıralarında geldi. Karacaören Köyü’ne giden vatandaşlar, yol kenarında bir kadın cesedi bulunca durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma, cesedin Gamze’ye ait olabileceğini düşündü. Vücudunda boğuşma izine rastlanan genç kızın başı taşla ezilerek öldürüldüğü tespit edildi. Kızın ailesinin cesedi teşhis ettiği belirtilirken, cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.

        GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ