Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Sevgilisinin terkettiği kanser hastası intihar etti

        Uğur USLUBAŞ / BURSA (AHT)

        İstanbul'da yaşayan evli ve 4 çocuk babası kanser hastası Duran Kalın, Bursa'ya görmek için geldiği sevgilisi tarafından terkedilince parkta tabanca ile intihar etti.

        Olay, dün akşam saatlerinde Nilüfer ilçesi İzmir yolu üzerindeki İğde Parkı'nda meydana geldi. Bir el silah sesi duyan çevre esnafı parka bankın üzerinde birinin yattığını gördü. Olay yerine çağrılan 112 aacil servis ekipleri, yanında bir tabanca bulunan adamın başına isabet eden tek kurşunla öldüğünü belirledi. Polis, canına kıyan kişinin İstanbul'un Silivri ilçesinde yaşayan 4 çocuk babası 41 yaşındaki Duran Kalın olduğunu belirledi. Cep telefonu mesajlarından Bursa'da yasak aşk yaşadığı kadını görmeye geldiği, ancak terkedildiği öne sürülen Kalın'ın cebinden eşi ve çocuklarına yazılmış iki sayfa mektup çıktı. Mektupta, "İntiharımdan kimse sorumlu değildir. Öksürürken ağzımdan kan geliyor. Allah beni affetsin. Sana layık bir eş olamadım, sen dünyanın en mutlu insanı olmaya layık birisin" satırları dikkat çekti.

        Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Duran Kalın'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ