Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Minibüsle belediye otobüsü çarpıştı!

        İzmir'den hem dolaşmak hem de piknik yapmak amacıyla Buca ilçesi Kırıklar köyündeki bahçelerine giden giden aileyi taşıyan minibüsle bir belediye otobüsünün çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 3'ü çocuk 8 kişi yaralandı.

        Kaza, saat 13.30 sıralarında Kırıklar ile Karacağaç köyleri arasında meydana geldi. Kırıklar'dan Buca yönüne gelen İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait S.B. yönetimindeki 35 HF 770 plakalı Ufuk Mahallesi-Demirciköy otobüsüyle Buca'dan Kırıklar istikametine giden Fikret Börekçi'nin kullandığı 35 HRY 21 plakalı minibüs çarpıştı.

        Kazada minibüste bulunan Halime Şen (70), Emine Şen (35) ve Hatice Börekçi (50) hayatını kaybetti. Minibüs şoförü Fikret Börekçi (34), Ali Rıza Börekçi (50), Lütfiye Börekçi (28), Esra Börekçi (24) ve Mine Börekçi (23) ile çocuklar Pınar Şen, (14), Doğukan Börekçi (4) ve Nisa Nur Börekçi (1) yaralandı. Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Mine Börekçi'nin sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

        Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından üç kişinin cesetleri hastane morguna götürüldü. Kazayı haber alarak olay yerine gelen ölen ve yaralananların yakınları fenalık geçirdi.

        Bu arada, minibüsten, içinde yemek bulunan düdüklü tencere ve ekmek gibi piknik malzemeleri etrafa saçıldı.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ