Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam En acı 'evet'

        İZMİR (AHT)

        İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde 49 yaşındaki Kenan Kurt, oğlunun düğününe giderken, yolda trafik kazası geçirip hayatını kaybetti. Ölüm haberi üzerine düğün iptal edilirken, nikahtan vazgeçilmedi. Gözyaşlarına boğulan gelin ve damat, nikah kıyılırken güçlükle "evet" diyebildi. Gelinin annesinin de davetiye dağıtırken düşerek bacağını kırdığı ve hastanede tedavi gördüğünden düğüne onun da gelemediği öğrenildi.

        DAMADA ÖLÜM HABERİ SÖYLENDİ, GELİNE "YARALI" DENDİ

        Kaza Güzelbahçe İstikbal Caddesi'nde dün saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Bir restoranda ızgara ustası olan Kenan Kurt, oğlunun düğünü için 35 EJL 50 plakalı otomobiliyle evden çıktı. Düğüne yetişmek için acele eden Kurt'un otomobili, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu virajı alamayarak takla attı. Hurdaya dönen araçta ağır yaralanan Kurt, hastaneye götürülürken öldü. Acı haber polisler tarafından yakınlarına ve oğlu damat Oltan Kurt'a bildirildi. Geline ise kayınpederinin kaza geçirdiği ve hastanede tedavi altına alındığı söylendi. Kaza sonucu babasını kaybeden Oltan Kurt, yaşadığı bu büyük acıyı içine atarak sürekli gözyaşı döken ve sinir krizi gelini teselli etti.

        DÜĞÜN İPTAL EDİLDİ

        Düğün iptal edilip orkestra gönderilirken, davetlilerin pek çoğunun da ayrılmasının ardından çift, gözyaşları arasında nikah memurunu bekledi. Nikah memurunun gelmesiyle gelin Gülay Ağırkan, gözyaşları içerisinde "evet" derken, babasının ölümünün şokunu yaşayan Oltan Kurt da "evet" deyip eşinin duvağını kaldırarak yanaklarından öptü. Nikah töreninin ardından kalan davetliler de büyük üzüntü içerisinde salondan ayrıldı. Her iki aileyi de eskiden beri tanıyan ve davetliler arasında bulunan Güzelbahçe Eski Belediyesi Başkanı Ertan Avkıran da gelin ve damadın yanında durarak onları teselli etmeye çalıştı.

        EMANET OTOMOBİLLE KAZA YAPTI

        Askerlik görevini tamamlayarak Balçova'daki bir alışveriş merkezinde güvenlik görevlisi olarak işe başlayan oğlunun en mutlu gününü göremeden ölen Kenan Kurt'un 1 yıl önce eşinden ayrıldığı öğrenildi. Kurt'un kaza yaptığı aracı ise çalıştığı restorandaki bir arkadaşından oğlunun düğün hazırlıklarında kullanmak üzere emanet aldığı belirtildi.

        GELİNİN ANNESİ DE DAVETİYE DAĞITIRKEN BACAĞINI KIRMIŞ VE DÜĞÜNE GELEMEMİŞ

        Nikah töreni sırasında kayınbabasının ölüm haberi kendisinden gizlenen ve sadece yaralı olduğu söyleyenen Gülay Ağırkan'ın annesi Halime Dilek Ağırkan'ın ise düğün davetiyelerini dağıtırken düşmesi sonucu sağ bacağının kırıldığı, bu yüzden özel bir hastanede yattığı ve düğüne onun da gelemediği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ