Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yolda yürürken boğazını kestiler!

        Ersin ÖZMEN / ORDU (AHT)

        Ordu'nun Ulubey ilçesinden okul kaydı için kent merkezine gelen 15 yaşındaki Binnaz Y., yolda yürürken bıçaklı saldırıya uğradı. Genç kızı boğazından yaralayan zanlı yaklaşık 28 saat sonra suç aletiyle birlikte yakalandı ve "Boğazını kestiğim kızı tanımıyorum, neden yaptığımı bilmiyorum" dedi.

        Ulubey ilçesinden okul kaydı için Ordu merkezine gelen 15 yaşındaki Binnaz Y., yolda yürürken, 18 yaşındaki Bahadır A.'nın saldırısına uğradı. Genç kızı yolda yürürken, boğazından bıçakla yaralayan Bahadır A., Ordu Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından olaydan yaklaşık 28 saat sonra suç aletiyle beraber yakalandı. Bahadır A. ilk ifadesinde "Boğazını kestiğim kızı tanımıyorum. Neden böyle bir şey yaptığımı da bilmiyorum" dedi.

        Hastanedeki tedavisinin ardından Ulubey'deki evine giden genç kızın çiftçilik yapan babası Yaşar Y., "Kim benim kızımı öldürmek isteyebilir. Böyle bir olay nasıl oldu, hala inanamıyorum. Allah kızımı bize bağışladı. Kızım ölümden döndü" dedi.

        Ordu Emniyet Müdürlüğü tarafından tutuklanma talebiyle Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı'na çıkarılan zanlı Bahadır A. gece saatlerinde çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ