Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Samsun'da vatandaşsız bayram

        Bayram OK / SAMSUN (AHT)

        Zafer Bayramı Samsun'da da törenle kutlandı. Ramazan Bayramı'nın ilk gününe denk gelen kutlamalara protokol dışında çok az sayıda vatandaş katıldı.

        Samsun'da ilk tören Atatürk Anıtı'ndaki çelenklerin sunulmasıyla başladı. Daha sonra Subay Gazinosu'nda kutlamalar kabul edildi. Sahil yolunda ise geçit töreni düzenlendi. Sahil yolunda düzenlenen kutlamalar, Vali Hüseyin Aksoy, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın çok az sayıda vatandaşı selamlamasıyla başladı. Piyade Yarbay Tacettin Tınaz, günün önem ve anlamını belirten bir konuşma yaptı. Tören askerler, öğrenciler ve gazilerin yürüyüşünün ardından sona erdi.

        Törene, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Yeni, Çağatay Kılıç, Tülay Bakır, CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Aydın Torlak, Baro Başkanı Av. Nejat Anıl, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, alt kademe belediye başkanları, askeri ve mülki erkan, siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri ile çok az sayıda vatandaş katıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ