Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Anne ve kızı öldü!

        Sakarya'nın Karasu ilçesinde, bayram tatilinden dönen iki ailenin içinde bulunduğu panelvanın şarampole devrilmesi sonucu anne ve kızı öldü, 6 kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, Yeni Karasu yolu Tuzla köyü mevkisinde Ender Tozduman (21) yönetimindeki 16 PS 501 plakalı panelvan, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla atmaya başladı. Yaklaşık yüz metre takla atan panelvan şarampole devrilerek durabildi.

        Araçtan fırlayan anne Emine (42) ile kızı Hümeyra Tozduman (16) olay yerinde öldü, sürücü Tozduman ile panelvanda bulunan Kudret Fatma Sönmez (40) ile kızları Zehranaz (1), Zümra (2) ve Zeynep Betül Sönmez (13) ile Ahmet Sarı (45) yaralandı.

        Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karasu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Zeynep Betül Sönmez dışındaki yaralılar, durumlarının ciddiyetini koruması üzerine Yenikent Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

        Araçta bulunan, Tozduman ve Sönmez ailelerinin Ramazan Bayramı dolayısıyla akrabalarını ziyaret etmek için Bursa'nın İnegöl ilçesinden Sakarya'nın Kocaali ilçesine geldikleri, sabah saatlerinde de evlerine dönmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ