Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Defne çadır kurbanı!

        Bartın merkeze bağlı Kurtköy'de kurulan göçebe çadırlarından bir tanesi minik Defne'nin sonu oldu. Balıkesir'den Bartın'da gelen ve Kurtköy'de kurulan OBA'ya yerleşen Uyuş ailesinin 3 yaşındaki kızları Defne Uyuş, öğlen saatlerine doğru çadıra girdi. Bir süre sonra kızlarından haber alamayan Uyuş ailesi, çadıra giderek kızlarına baktı. Yarı baygın şekilde yerde yatan minik kız bir süre sonra kendisine geldi. Yaklaşık 10 dakika kendisine gelmesi beklenen, ancak kendisine gelmeyen minik kız daha sonra ailesi ve diğer çadırlarda yaşayanlar tarafından Bartın Devlet Hastanesi'ne getirildi.

        MİNİK KIZIN 6 KEZ KALBİ ÇALIŞTI

        Devlet Hastanesi Acil Servis'te müdahale edilen Defne'nin kalbi 6 kez çalıştı. Her defasında kalbi duran minik Defne'yi hayata tutunabilmesi için doktorlar büyük mücadele verdi. 6 kez kalbi çalıştırılan minik Defne'nin kalbi bir süre sonra yeniden durdu. Tekrar yapılan müdahalelere rağmen minik Defne'nin kalbi yaşam savaşına yenik düştü. Minik Defne'nin ölümü hastanenin kapısında ümitle bekleyen ailesinin yüreğine ateş gibi düştü. Defne'nin gözyaşlarına boğularak ağıtlar yakan ailesini, polisler sakinleştirmeye çalıştı. Bir süre sonra Defne'nin ailesi hastaneden yakınları tarafından uzaklaştırıldı.

        Bartın Cumhuriyet Savcılığı olay ile ilgili olarak soruşturma başlatırken, minik Defne'nin kamyonetin üzerinden düştüğü de iddia edildi. Savcılık ve jandarma, Defne'nin yaşadığı yerde inceleme yaptı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ