Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Dayak hastanelik etti!

        Akşam saatlerinde yine bir kadın cinayetine sahne olan İstanbul, sabah saatlerinde ise başka bir kadına şiddet olayına sahne oldu. Dün akşam cinayetin yaşandığı yere yaklaşık bir kilometre mesafede bu kez başka bir kadın şiddete maruz kaldı. Önce yanındaki erkek arkadaşından dayak yiyen daha sonra da olay yerine gelen bir başka erkek arkadaşının tokatlı saldırısına maruz kalan genç kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

        Şişli Halaskargazi Caddesi üzerinde sabah saat 07.00 sıralarında erkek arkadaşı ile tartışan Çiğdem Çelik, erkek arkadaşının saldırısına uğradı. Saldırı sırasında vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan ve pantolonu yırtılan Çiğdem Çelik, olayın ardından bir başka erkek arkadaşını arayarak olay yerine çağırdı. Ancak olay yerine gelen diğer arkadaşı da önceki arkadaşından farklı bir şey yapmadı. Polisin gözünün önünde kadına tokat atan ve dövmeye kalkan şahıs polisler tarafından gözaltına alındı.

        Çiğdem Çelik yaralı bir halde apartmanın merdivenlerinde otururken, gözyaşlarını tutamadı. Olay yerine yardım için geldikten sonra gözaltına alınan erkek arkadaşı polis otosunda bekletilirken, Çiğdem Çelik ise kucağındaki bally maddesi ile ambulansın gelmesini bekledi. Soruları yanıtlamaktan yaralı kadın olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, Çiğdem Çelik'e ilk saldıran zanlı ile ilgili araştırma başlattı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ