Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Hastaneye silahlı saldırı!

        Kartal Lütfi Dr. Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde silahlı saldırı paniği yaşandı. D-100 Karayolu'ndan açılan ateşin hedefinin neresi olduğu tespit edilemedi. Hastane bahçesine düşen mermi çekirdeği paniğe sebep oldu.

        Olay, saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, D-100 Karayolu'ndan kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce 8-10 el ateş edildi. Mermi çekirdeklerinden biri hastane bahçesine düştü. Kantinde ve bahçede çok sayıda insan olması nedeniyle büyük panik yaşandı. Silahlı saldırı olduğunu düşünen insanlar acil servise ve kantine koştu. Bir kadının yaşanan panik sırasında bayıldığı belirtildi. Polis, hastane bahçesinde incelemelerde bulundu. Ateş edildiği idda edilen D-100 Karayolu çevresinde de araştırma yapıldı.

        Görgü tanıkları, 8 ila 10 el arasında silah sesi duyduklarını ifade ederek, "Kantinde ve acil servis önünde bulunan insanlar büyük korku yaşadı. Doktorlar kaçarak acil servise sığındı. Önce saldırı olduğu düşünüldü ancak herhangi bir yerde mermi isabeti görülmedi" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ