Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Bursa'da inanılmaz kaza! GALERİ

        Bursa'da arkadaşıyla birlikte tarihi surlarda alkol alan genç, yaklaşık 30 metre yükseklikten şehrin göbeğine düştü.

        Çalıların arasında kimsenin fark etmediği yaralı genç kendisini ambulansa götüren görevlilere, "Bırakın beni uyuyorum ben" dedi.

        Olay, sabah saatlerinde Osmangazi ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Mesut M. (28) Tophane'de bulunan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü önündeki parkta arkadaşı ile alkol almaya başladı. Sabah saatlerine kadar alkol alan gençlerden birisi daha sonra tekrar geleceğini söyleyerek parktan ayrıldı. Arkadaşının gitmesi üzerine aşırı alkollü olan ve bankta uyuyan Mesut M. kalkarak gitmek istedi. Dengesini kaybeden Mesut M. yaklaşık 30 metre yükseklikten bir kafenin önünde bulunan çalıların arasına düştü.

        DÜŞTÜĞÜNÜ KİMSE FARK ETMEDİ

        Durakta bulunan yolcular ve caddede yürüyen şahıslar Mesut M'nin düştüğünü fark etmedi. Yaklaşık 30 metre yükseklikten düşen yaralı gençte alkolün etkisiyle tekrar sızınca uyuyakaldı. Ancak sesleri duyan kafenin çaycısı çalıların arasına bakınca bir şahsın yattığını fark ederek durumu hemen polis ve 112 ambulansına bildirdi.

        TESADÜFEN BAKINCA, YARALI ARKADAŞI ÇIKTI

        Olay yerine gelen polis ve 112 ambulansı yaklaşık 10 dakika yaralı şahsı aradı. Bu sırada çevreyi inceleyen polis yaralının parkta herşeyden habersiz oturn arkadaşınada, "Buradan bir kişi düşmüş gördünmü?" diye sordu. Kimseyi görmediğini söyleyen arkadaşı ise oturmaya devam etti. Ancak daha sonra tesadüfen yaralıya bakan şahıs arkadaşı olduğunu fark etti. Bu anlar İHA kameralarına ise saniye saniye yansıdı.

        Vatandaşların yönlendirmesi üzerine yaralı arayan ekipler cadde üzerine inerek Mesut M.'ye ulaştı. Hala ayılamayan şahıs 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından sedyeye konuldu. Ambulansa taşınan yaralı, "Beni bırakın, ben uyuyorum" dedi. Mesut M. ambulans ile Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, yaralı gencin arkadaşını ifadesi alınmak üzere karakola götürdü.

        Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ