Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Halk otobüsü kazası: 10 yaralı!

        Engin BELİ / AHT

        İstanbul Bayrampaşa'da özel halk otobüsü kaza yaptı. Yolculardan 4'ü ağır toplam 10 kişi yaralandı. Kazadan kısa süre sonra olay yerine gelen ambulanslar yolculara müdahale ederek çevre hastanelere kaldırdı. Kaza nedeniyle O-3 Otoyolu Esenler istikameti uzun süre trafiğe kapandı.

        Kaza O-3 Otoyolu Bayrampaşa Yıldırım köprüsü altında saat 11:45 sıralarında meydana geldi. Göztepe Mahallesi-Beyazıt hattında çalışan yolcu otobüsü, Beyazıt'tan aldığı yolcularla yola çıktı. İddiaya göre Bayrampaşa'dan Esenler istikametine doğru seyreden otobüsün sürücüsü Enver Gencer kendisini sıkıştıran otomobile çarpmamak için direksiyonu kırınca hakimiyeti kaybetti. Yol kenarındaki bariyerlere çarpan otobüs, bariyerlerin üzerine çıktı. Yaklaşık 30 metre bariyerlerde kayan otobüs, Bayrampaşa Yıldırım köprüsünün beton ayağına çarparak durabildi.

        Çarpmanın etkisiyle otobüste bulunan yolcular etrafa saçıldı. Otobüste bulunan yolculardan 4'ü ağır olmak üzere 10 kişi yaralandı. Kazadan sonra kısa sürede olay yerine gelen çok sayıda ambulans yaralılara müdahale etti. Durumu ağır olanlar hemen çevre hastanelere kaldırıldı. Görgü tanıkları, kaza sırasında şiddetli bir ses duyduklarını ve etrafta bir toz bulutunun yayıldığını belirtti.

        Kaza nedeniyle 0-3 Otoyolu uzun süre trafiğe kapandı. Olay yerine gelen polis ekipleri trafiğin akışını kontrollü olarak sağladı. Kazaya karışan otobüs ve hasar gören başka bir otomobilin kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ