Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kumkapı'da cinayet

        ENGİN BELLİ / AHT

        İstanbul Fatih'te, kavga ettiği Fas uyruklu Ayoub Abid'i bıçaklayarak öldüren Cezayir uyruklu Smail Loucif yakalandı. Katil zanlısı Smail Loucif'in polise "İstanbul'a yeni gelmişti. İşsizdi. Ona elbisemi ve paramı verdim. Ancak çok uzun süre geçmesine rağmen bana geri vermedi. Birgün önce kavga etmiştik. Dün de karşılaşınca tekrar kavga ettik bu sırada bıçakladım" dediği öğrenildi

        Fatih Saraç İshak Mahallesi Tiyatro Caddesi Şakir Efendi Çeşme Sokak'ta sabah 07.30'da karşılaşan Fas uyruklu Ayoub Abid (19) ile Cezayir uyruklu Smail Loucif (19) arasında tartışma çıktı. Kavga sırasında cebindeki bıçağı çıkaran Loucif, Ayoub Abid'i karnından bıçakladı. Ağır yaralanan Ayoub Abid, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken Smail Loucif olay yerinden kaçtı. Abid, hastanede hayatını kaybetti.

        Olayla ilgili olarak çalışma başlatan Fatih İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Kumkapı'da bir bekar evinde kaldığını tespit ettiği Smail Loucif'i yakaladı. Zanlının cinayette kullandığı bıçak da bulundu.

        Emniyette yapılan sorgulamada suçunu itiraf eden Loucif'in polise "İstanbul'a yeni gelmişti. İşsizdi. Ona elbisemi ve paramı verdim. Ancak çok uzun süre geçmesine rağmen bana geri vermedi. Birgün önce kavga etmiştik. Dün de karışlaşınca tekrar kavga ettik bu sırada bıçakladım" dediği öğrenildi.

        Yetkililer, Abid ve Loucif'in yabancı uyrukluların çoğunlukla yaşadıkları Kumkapı'daki bekar evlerinden tanıştıklarını belirtti.

        Emniyette işlemleri tamamlanan Loucif, Çağlayan Adliyesi'ne sevk edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ