Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Tekirdağ'da uyuşturucu operasyonu!

        Tekirdağ ve Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda 10 kilo 250 gram eroin maddesi ve 898 toz esrar ele geçirildi.

        Alınan bilgiye göre, Tekirdağ'da ikamet eden 2 şüphelinin yüklü miktarda uyuşturucu maddeyi yurt dışına götürmek ve satmak için müşteri aradığı bilgisine ulaşan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi. Müşteri kılığına giren ekipler, şüphelilerle ilk önce telefon bağlantısı kurarak görüşmek istedi. Bir süre alışveriş için müşteri kılığına giren polis ekipleri, satıcılara operasyon düzenleyerek yanlarında getirdikleri 25 ayrı paket halinde 4 kilogram eroin maddesini ele geçirdi. Daha sonra satıcıların ikamet ettiği 2 eve ve 1 iş yerine eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, evlerin çeşitli yerlerine zula yapılarak yerleştirilmiş 1 kilo 100 gram eroin maddesi ile birlikte hassas terazi ele geçirildi.

        Operasyonun devamında olayla bağlantısı olan diğer şahısları da tespit eden ekipler, aracı Tekirdağ'da durdurarak, arama yaptı. Araç içerisinde yapılan aramada da araç lastiği jantın içine zula yapılarak yerleştirilmiş 5 kilo 150 gram eroin maddesi ele geçirdi.

        Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'nin yaptığı çalışmalar neticesinde, bazı kişilerin ilçeye yüklü miktarda uyuşturucu madde getirdiği ve evlerinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisini aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 898 gram toz esrar maddesi, 1 adet uyuşturucu maddesi tartımında kullanılan hassas terazi, uyuşturucu maddelerin sarmakta kullanılan jelatin ve uyuşturucu madde satışında değerlendirilen bin 200 TL para ele geçirildi.

        Tekirdağ ve Çorlu'da yapılan operasyonlarda N. G., T. D., Y. G., F. G., F.G. isimli şahıslar gözaltına alındı. Adliyeye sevk şüphelilerden F.G. tutuklanırken, 4 zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        IHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ