Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Erzincan'da kaza: 2 ölü, 12 yaralı

        AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, A.P'nin kullandığı 24 DA 880 plakalı midibüs, Tercan Baraj Gölü kıyısında buzlu yolda kontrolden çıkarak devrildi.

        Kazada, devrildikten sonra bir süre sürüklenen midibüste bulunan Erzincan Üniversitesi Tercan Meslek Yüksekokulu öğrencileri Saray Yoldaş ile Birgül Üstebay yaşamını yitirdi.

        Araçta bulunan 12 öğrenci yaralandı. Yaralanan öğrencilerden Ömer Uçan, Tuğba Gül ve Yusuf Yıldızlı Erzurum'a sevk edildi. Diğer yaralılar Faruk İder, Sedat Kasırga, Yusuf Altay, Kübra Budak ve ismi öğrenilemeyen 5 öğrenci ise Erzincan'daki hastanelerde tedavi altına alındı.

        Öğrencilerin, bir arkadaşlarının gençlik merkezindeki doğum günü partisine katıldıktan sonra gezmek için gittikleri baraj gölü yolunda kaza geçirdikleri öğrenildi.

        Bu arada Erzincan Valisi Selman Yenigün, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Belediye Başkanı Yüksel Çakır ve Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu da Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ