Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 2012'de neler olacak?

        Nazenin TOKUŞOĞLU / HT PAZAR

        1Ocak 1998’de başladı kehanetlere. Bir dergide 1999’da büyük depremler olacağını, İstanbul yakınlarında bir yerin çok kötü etkileneceğini söyledi. Ekonomik krizi bildi. 24 Aralık 2010’da Show TV’de yayınlanan programında Japonya’da çok büyük bir deprem ve tsunami olacağını, uçak kazalarını, 2011’de terörün artacağını, bu kez doğuda deprem beklediğini söyledi. Bedelli askerliğin çıkacağını bile bildi. Bütün bunlar kafamda bir araya geldi, kendisine 2012’yi sorayım yol yakınken dedim.

        Bu işe nasıl başladınız?

        Medyum olduğumu fark ederek başladım, her şeyi hissediyordum. Anneannem de böyleymiş. Annem bir yaşındayken ölmüş ama bir kehaneti varmış: “Kızım yetim kalacak ama kızımın bir kızı olacak, onu dünya tanıyacak.”

        Haydi canım...

        Aynı zamanda metafizikçiyim. Oğlumu örnek vererek anlatayım... Bir boyuttan diğerine geçerken, Allah insanı çağırırmış. “Ey Ogan, gel buraya, seni Nuray’a evlat olarak gönderiyorum. Seçiyor musun Nuray’la Aşkın’ı?” Dünyaya gelince çığlığı basarmışız, Allah’ı artık göremeyeceğiz diye. 40 gün iki melek oyalarmış bizleri. Anne bunu hissedermiş. 40 gün sonra veda öpücüğünü koyup ayrılırlarmış. İşte mevlit de bunun için... 1 yaşına geldiğimizde öncesinde yaşananları unuturmuşuz. Kafatasımızdaki bıngıldak sertleştiği andan itibaren evrenle bağlantımız kapanırmış.

        Burçların “Aslan liderdir” dışında daha tatmin edici açıklaması nedir? Türkiye Cumhuriyeti’nin bile bir burcu var, değil mi? Açar mısınız bu durumu Türkiye örneğinden?

        Her birey ilahi bir programla doğar. Birey derken tüm canlıları kastediyorum, bitkiler bile böyledir. Bitkiler yeşerirken güneş bir burçta, ay bir burçtadır mesela. Ben bu ofisi tarihi ve saatine dikkat ederek kurdum. Yani belirli bir tarihi bekledim. Cumhuriyet’in kuruluş tarihi belli, 29 Ekim 1923, saat 20.00. Bu bebeğin doğum yeri Ankara. Türkiye’nin güneşi Akrep burcunda, bu kaderinde ne olduğunu gösterir. Yükseleni Yengeç, bu ülke kurulduğu gün ay, İkizler burcundaymış. Yükselen burç, ülkenin nereye gideceğini anlatır. Neden biz duygusal, ağlak dizilere bağlanıyoruz, neden herkese kapılarımız açık, sır diye bir şeyimiz yok, geceleri çok seviyoruz? Hep bu Yengeç yüzünden.

        ‘SANAT CAMİASINDA YOLSUZLUK OLAYLARI PATLAYACAK’

        Gelelim 2012’ye, deniyor ki “kıyamet yılı” aynı zamanda...

        Pluto gezegeni 13 yıl sonra yaydan Oğlak burcuna geçti. İlk güneş tutulması 20 Mayıs’ta İkizler burcu üzerinde olacak, yeni ayla birlikte. Yeni ay başlangıç, yapılanma demek. Haziran’a kadar dünya genelinde kriz söylentileri olacak. 20 Haziran’dan itibaren de kriz başlayacak. Bu dönemde lütfen yabancı para birimleriyle borç yapmayın! Patlarsınız! “Ne ekersen onu biçersin...” Tam da 2012 için söylenmiş bu atasözü. Gece ektiğimizi ertesi sabah toplayacağız, o kadar net her şey.

        Ülkemizde neler olacak?

        Bu yıl ülkemiz için zor. Pluto eskiyi yıkar, biz de kalıplardan kurtulacağız. Uranüs Türkiye’nin kariyer noktasında, komşularla ilişkilerimiz önemli. Yüreğimiz Fransa’yla yaşadığımız gibi durumlarla çok ağzımıza gelecek ama hep atlatacağız. Hükümet görevine başarıyla devam edecek. Başbakan kendini cumhurbaşkanlığına hazırlasın! Geleceğin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan. AKP daha uzun yıllar başımızda olacak. Başbakan’ın rahatsızlığını söylemiştim zaten ama “sansasyonel bir şey olmayacak” da demiştim.

        Başka?

        Adalet olgusu ön planda. Şike olayına benzer bir şekilde bu kez sanat camiasında yolsuzluk olayları patlayacak. Gurur duyduğumuz sanatçıların kirli çamaşırları çıkacak ortaya. Sanatçılarla ilgili öyle çalkantılar olacak ki boşanmalarla ilgilenilmeyecek bile. Gizli saklısı olanlar, dikkat! İyi birisi değilsen, kork 2012’den.

        ‘Galatasaray bu sene şampiyon’

        Aziz Yıldırım tahliye olacak mı?

        Olacak ama bir süre sağlık sorunlarıyla uğraşacak ve artık başkan olmayacak. Ona kulüpte onurlu bir statü verilecek.

        Şampiyon kim olacak?

        Galatasaray bu sene şampiyon. Fenerbahçe arınıp temizlenecek bu süre zarfında. 2013-14 yılı Fenerbahçe için dünya çapında başarılı bir yıl olacak. Başkanı da Ali Koç olarak görüyorum.

        Terör devam edecek mi?

        Terörü yaşayacağız 2012’de. Ama temmuzdan sonra önü kesilecek.

        Deprem başımıza bela mı bu sene de?

        Bu defa Ege ve Ege Denizi’nde, İzmir- Marmaris taraflarında bekliyorum. 20 Mart 2013 ile 2 Kasım 2014 arası zorlayıcı bir süreç. Bu dönemlerde en tehlikeli depremler olacak, Manisa, Bodrum tarafları etkilenecek.

        İSİM İSİM 2012

        Acun Ilıcalı: Evlilikte dağılma görmüyorum ama ikili ilişkiler konusunda hareketli bir yıl geçirecek. Kariyerinde bir üst kademe var, onu medya patronu yani kanal sahibi olarak görüyorum.

        Adnan Şenses: Durumu çok kritik.

        Bülent Ersoy: Sağlıkla ilgili çok zor bir yıla giriyor.

        Cem Yılmaz: Bir değişiklik yok, başarılı ve kıskanılan işler yapacak. İlişkilerini yine gizli saklı yaşamaya devam edecek.

        Demet Akalın: Ortalığı sallayacak.

        Erol Köse: Ona karşı bir suikast olabilir, tehditler alabilir. Televizyon programına başlarsa, şoke olmayın.

        Hadise: Onun için maddi manevi zor bir yıl olacak.

        Hülya Avşar: Büyük aşk yaşayacak, hayatının ilişkisi diyebilirim. Belki de başlamıştır. Yıldızı daha da parlayacak.

        İbrahim Tatlıses: Yavaş yavaş toparlayacak ama sahne görmüyorum bu sene.

        Okan Bayülgen: Geleceğin medya patronu. Acun Ilıcalı’yla ileride daha fena kapışabilirler.

        Uğur Dündar: Kesin ekranlara dönecek.

        Tarkan: Dünyayı sallayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ