Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam milli piyango milli piyango yılbaşı çekilişi sonuçları

        Milli Piyangonun yılbaşındaki 40 milyon liralık büyük ikramiyesini satan çeyrek biletleri satan bayiler ortaya çıkmaya başladı. Büyük ikramiye İstanbul, Adana, İzmir ve Isparta'da satılan çeyrek biletlere çıkmıştı.

        "UMARIM AKILLI BİR İNSANA ÇIKMIŞTIR"

        İzmir'de, Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin çıktığı bileti satan seyyar bayi Fevzi Deniz, ''Umarım ikramiye akıllı bir insana çıkmıştır, akıllıca kullanır'' dedi. Fevzi Deniz, gazetecilere açıklamasında, Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde 40 milyon liralık büyük ikramiyenin isabet ettiği 4336149 numaralı çeyrek biletlerden birisini sattığını belirtti.

        Büyük ikramiyenin 10 yıldan bu yana İzmir'e çıkmadığını ifade eden Deniz, şöyle konuştu: ''10 yılın ardından İzmir'de büyük ikramiye isabet eden bileti satan kişi olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Şanslı kişiye, hayırlı olması dileğinde bulunuyorum. Beni ödüllendirip ödüllendirmeyeceğini kendi bilir. Umarım ikramiye akıllı bir insana çıkmıştır, akıllıca kullanır.''

        "ADANA'NIN DA ARTIK NURETTİN ABİSİ VAR"

        Adan'da seyyar olarak Milli Piyango bileti satan babasına yardım eden Egemen Yılmaz, 5 milyon TL kazanan; '3838199' numaralı bileti kendilerinin sattığını iddia etti.

        48 yaşındaki babası Nurettin Yılmaz ile birlikte 5 yıldan bu yana Milli Piyango bileti sattığını dile getiren Egemen Yılmaz, Milli Piyango'nun 5 milyon TL'lik ikinci büyük ikramiyesini kazanan bileti kendilerinin sattığını öne sürdü. Yılmaz, "İkramiyenin Adana'ya çıkmasına gerçekten çok sevindik. Geçen yıl da yine Adana'ya çıkmıştı. Adana, çok şanslı bir il. Geçen yıl talihlimiz ortaya çıkmamıştı ama inşallah bu yıl çıkar da bizi sevindirirler" dedi.

        5 milyon TL'yi kazanan ve '3838...' ile başlayan serinin 100 ile 200 arasında değişen serinin kendilerinde olduğunu vurgulayan Yılmaz, "İkinci büyük ikramiyeyi kime sattığımızı bilmiyoruz. Eğer talihlimiz kendisini açıklarsa öğreneceğiz. Geçen yıl da yine büyük ikramiyeyi kazanan bileti biz vermiştik, bu yıl da aynı sevince ortak olduk. Şu anda duygularımı dile getirecek kelime dahi bulamıyorum. Son 2 yıldan bu yana büyük ikramiyelerin Adana'da satılan biletlere vurması, kent olarak ne kadar şanslı olduğumuzu ortaya koyuyor. İstanbul'un 'Nimet Ablası' varsa, Adana'nın da artık 'Nurettin Abisi' var" ifadesini kullandı.

        AJANSLAR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ