Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 43 yaşındaki öğretmen intihar etti

        Neşet KARADAĞ / ADANA (AHT)

        Adana'da 17 yıllık biyoloji öğretmeni 43 yaşındaki Aysun Ektirici, apartmanın 10. katından balkondan atlayarak yaşamına son verdi. Ektirici'nin eşiyle boşanma aşamasında olduğu ve bu nedenle annesinin yanında kaldığı belirtildi.

        Akkapı Endüstri Meslek Lisesi'nde biyoloji öğretmenliği yapan Aysun Ektirici, eşiyle boşanma aşamasında olduğu için Reşatbey Mahallesi Fuzuli Caddesi üzerinde bulunan Gülek Sitesi'nde oturan annesinin yanında kalmaya başladı. Aysun öğretmen, dün akşam okuldan geldikten sonra oturdukları 10. kattaki dairenin balkonuna çıkıp kendisini boşluğa bıraktı. Yaklaşık 30 metreden beton zemine düşen Aysun öğretmen yaşamını yitirdi.

        Eşinin ölümü üzerine olay yerine gelen Abdullah Ektirici, polise verdiği ifadesinde, "Eşimle 2 aydır ayrı yaşıyordum. Neden intihar ettiğini bilmiyorum" dedi.

        Aysun öğretmenin ölümü okuldaki öğrencileri ve meslektaşlarını da yasa boğdu. Öğrencileri ve öğretmenler, "Aysun öğretmen çok neşeli bir insandı. Herkes tarafından sevilen biriydi. İntihar ettiğine inanamıyoruz" dediler. Cumhuriyet Savcılığı, Aysun öğretmenin ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ